Училищната година вече започна и най-вероятно хиляди родители си отдъхват.

...
Училищната година вече започна и най-вероятно хиляди родители си отдъхват.
Коментари Харесай

Щастлив съм, че децата ми вече са на училище: Принц Уилям - slava.bg

Училищната година към този момент стартира и най-вероятно хиляди родители си отдъхват. Засега не се знае докога децата ще бъдат в класните стаи и дали се чака още веднъж прекосяване в онлайн форма на образование. Все отново, 15 септември към този момент е тук и учениците влизат в клас за първи път от пет месеца.

Първият образователен ден донесе голяма наслада и на принц Уилям, който трябваше да се грижи за трите си деца, откакто стартира карантината. Той и брачната половинка му Кейт напуснаха Лондон, с цел да предложат по-добро място за живеене на принцовете Луи и Джордж, както и на принцеса Шарлот. По време на изолацията фамилията се грижеше за дребната си градина в Норфолк, а през това време дребните наследници на короната учеха и онлайн.

Това обаче завърши с началото на образователната година. Във Англия учебното заведение по принцип стартира през първата или втората седмица на септември. Тази година стартът беше даден на 10 септември. „ Смятам, че всеки родител си отдъхна, когато детето му влезе в класната стая “, предходната седмица. Той добавя, че петте месеца вкъщи са били чудесни, само че са били и много дълги.

Принцеса Шарлот ще стартира своята първа година, а принц Джордж към този момент е в трети клас. Двамата учат в едно учебно заведение, което се намира на към 8 км от двореца Кенсингтън. Най-малкият принц - Луи, се чака да тръгне на детска градина в идващите месеци. Каката и баткото започнаха предучилище и учебно заведение през януари след привършване на коледната почивка, само че присъственото образование продължи много малко време.

След като започнаха онлайн формата, децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън участваха на няколко пъти в медийните изяви на своите родители. Цялото семейство сподели поддръжката си към медицинските служащи, излизайки пред вратата си, с цел да ръкопляска в продължение на няколко минути.

Освен че ще провокира интерес с купата си на принцеса, Шарлот има още нещо, с което може да се похвали пред съучениците си. Един от кръстниците ѝ – Томас Страубензи, се ожени за една от най-хубавите учителки в учебното заведение – Люси О`Кийфи. Сватбата се състоя през лятото.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР