Учени твърдят, че мъжете с дълга коса имат по-силно развито

...
Учени твърдят, че мъжете с дълга коса имат по-силно развито
Коментари Харесай

Мъжете с дълги коси имат свръхестествено възприятие

Учени настояват, че мъжете с дълга коса имат по-силно развито шесто възприятие.

Военни опити на американската войска, правени по време на войната във Виетнам, са доказвали, че бойците с дълги коси имат специфични, съвсем свръхестествени качества за следене. Точно и по тази причина по време на войната в Индокитай американското държавно управление се е стремяло да притегли доброволци от индианското малцинство, които да служат като следотърсачи.

Експериментът почнал с избирането на няколко американски индианци за оперативна работа в тила на врага. След първичните положителни резултати по време на тренировките естествените им умения и дарба за достъп до тяхното шесто възприятие просто изчезват.

На извършените проби, с цел да се разбере какво се е объркало, по-старите индиански новобранци споделили, че откакто си създали военна подстрижка, те към този момент не усещали врага и са изгубили своята вътрешен глас.

Така ръководителите на разследващия корпус наели повече локални индианци, като този път последните имали право да запазят косата си дълга. След съпоставяне на резултатите на мъжете с военна подстрижка и тези с дълга коса, те разкрили, че дългокоси мъже са надалеч по-добри и сръчни. Резултатите изрично показали, че на коренните поданици на Северна Америка би трябвало да им бъде разрешено да запазят косата си дълга.

 Мъжете с дълги коси имат свръхестествено усещане

Специалистите, взели участие в опит, са достигнали до извода, че косата е продължение на нервната система и тя излъчва сила от мозъка в околната среда. Тя съставлява един тип осведомителна автомагистрала, която доближава непосредствено до мозъка. Така че, когато косата се подстригва, приемането и изпращането на трансмисии към и от околната среда е затруднено.

Мъжете с дълги коси имат непокътнато място в доста международни религии и учения. Сикхизмтр изисква мъжете да поддържат косата си дълга, като тя се счита за знак на нематериалност. Една от петте физически знаци на вярата за сикхите е кешът (или косата). Това е знак за безрезервност и групово схващане и демонстрира приемане на Божията воля.

Дългата коса е общ детайл на доста духовни пророци като Исус, Мойсей, Буда, Шива. Показателна е и историята на Самсон и Далила от Библията – Самсон изгубил силата си със загубата на косата си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР