Учени от цял свят се опитват от десетилетия да разкрият

...
Учени от цял свят се опитват от десетилетия да разкрият
Коментари Харесай

Петте най-необясними феномена

Учени от целия свят се пробват от десетилетия да разкрият тайната на пет от най-необяснимите явления, само че на вятъра.

Първият е методът, по който мозъкът въздейства на тялото. Засега медицината е към момента при започване на разкритията.

Най-странен е плацебо резултатът – заболели хора изолират част от признаците си с помощта на вярата си, че им е обещано мощно лекарство.

Дори това да е чиста вода. По доста чудноват метод тялото единствено лекува себе си.

Вторият необяснен до момента феномен е са свръхсензорните умения. Много хора имат вяра, че интуицията е форма на психическа мощ, нещо като метод да надникнеш в бъдещето.

Науката даже не отхвърля съществуването на странни душевен сили, които владеят хора, известни с това, че предсказват в точнотст бъдещето. Как става това, също е необяснимо.

На трето място са прекарванията покрай гибелта, както и животът след гибелта.

Хората, които са били покрай положение на гибел, споделят, че са изпитали прелестно възприятие на покой, видели са умряли близки и са вървели към светлина.

Скептиците считат, че това са халюцинации на травмиран мозък, само че никой не е потвърдил, че това не е надникване в отвъдното.

Четвърти по място, само че не и по значимост, са НЛО. Въпреки че има доста свидетелства на хора, видели покрай тях да прелита НЛО, към момента доста хора са скептично настроени към съществуването на зелени човечета.

Инцидентите с неидентифицираните летящи обекти също не могат да бъдат пояснение от актуалната просвета.

Дежа вю – това прекарване, известно като „ към този момент забелязано ”, основава странното чувство в хората, че им се случват неща, които един път към този момент са претърпени от тях.

 Петте най-необясними феномена

Така да вземем за пример хора, които посещават непозната страна, са уверени, че някои неща са им познати, все едно са живели години наред тук.

Някои считат, че това са мемоари от минали животи. Този феномен също към момента е тайнственост.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР