Учени от САЩ и Япония твърдят, че кръвната група влияе

...
Учени от САЩ и Япония твърдят, че кръвната група влияе
Коментари Харесай

Кръвната ви група е ключът към вашата Съдба!

Учени от Съединени американски щати и Япония настояват, че кръвната група въздейства върху нашия темперамент, положение на мозъка и здравето. Следователно за всяка категория хора те са създали самостоятелни житейски правила, свързани с всички аспекти на съществуването.

Кръвната група е ключът към вашата Съдба!

I кръвна група (O)

Нашите предшественици, представители на тази кръвна група, бяха доста пъргави, нападателни и …

грабителски. Следователно желанието да ръководим и да бъдем сполучливи във всичко се среща измежду носителите на тази група и до през днешния ден. Притежателите на I кръвна група се отличават с безкрайно предпочитание да провеждат живота и работата, умеят да мислят рационално, могат да бъдат отлични шефове и взискателни родители. Те също се характеризират с емоционалност, непримиримост в постигането на задачите и дарба да изберат верния път.

Проблемни черти на характера

Ревност, придирчивост, мъчителна упоритост.

Мъже с кръвна група I светват като кибритени клечки. Те могат да се влюбят от пръв взор, неотложно да предложат на обичания си ръка и сърце и по-късно да изчезнат в сантименталните си импулси.

Жените – притежатели на I кръвна група са прочувствени и доста докачливи. Те са реалисти, прекомерно директни, откровени. Добри домакини и майки.

Препоръки

Тялото на хора с кръвна група I работи като часовник и всяко отклоняване от нормата (меланхолия или депресия) е сигнал, че е време за отмора.

Хората с тази кръвна група би трябвало да обмислят следните хрумвания:

Старайте се да организирате по-добре личния си ден. Дневник или бележник също ще работи. Така ще улесните живота си и ще освободите непрестанно работещия си мозък от непотребен стрес. Ако имате предпочитание да измененията работата, имиджа или метода си на живот, правете го на стадии. Няма да можете да преодолеете рационалното си мислене с един размах и може да има огромна опозиция. Ако в края на деня се почувствате нападателни, което е напълно разумно във вашата психофизиология, изхвърлете го в часовете по фитнес, аеробика, фитбокс, скачане и така нататък Препоръчителната периодичност на физическо натоварване е три пъти седмично. Ако стресът ви кара да изпушвате, яжте нещо сладко, само че нездравословно, изолирайте се от нормалния си обред и го заменете с различен: обадете се на приятелите си, изпийте чаша зелен чай, разходете се на чист въздух.

II кръвна група (A)

Появили се в антични времена. По това време човешкото тяло, заради липса на месо, е насила да се приспособява към храносмилането на растителни въглехидрати и фибри. Ето за какво представителите на тази кръвна група се характеризират с леко солена кисела среда с нараснало наличие на дизахариди в червата. А това значи вероятни усложнения в храносмилането на протеини и мазнини от скотски генезис. Оттук и неприятното чувство за тежест в стомаха след щедро хранене и честото положение на неодобрение от живота без забележима причина. Притежателите на II кръвна група са доста чувствителни към бъдещето, деликатни и взискателни към всевъзможни дребни неща. Тези хора са търпеливи, прекомерно чувствителни и доброжелателни, обичат реда, хармонията и мира.

Проблемни черти на характера

Инат и некадърност да се отпуснете.

Мъжете с тази кръвна група нормално са положителни фамилни мъже. Но защото те доста обичат да четат морал, те постоянно се сблъскват с раздразнението на членовете на семейството. Ако в фамилията стартират компликации, тези представители на мощния пол поставят всички старания да запазят дома, само че стигат до тъкмо противоположните резултати.

Жените с кръвна група II са скромни, лоялни, съществени и от време на време прекомерно икономични. Ценностната им система е фамилното благополучие. И всичко би било наред, единствено че те са толкоз склонни към прочувствена взаимозависимост от съпрузите си, че когато стартират проблеми, тези дами не могат да работят дейно. Те насочват личната си сила, с цел да оправдаят неправилните действия и по-късно страдат от възприятие за виновност и изтощение.

Препоръки

Рисуването и всяко друго занимание, което носи цвят, ще ви помогне сполучливо да се справите със напрежението. Вашата природа би трябвало да откри излаз под формата на протест от цветове. Ако постоянно страдате от безпокойствие, не го заключвайте в далечните ъгли на подсъзнанието си. Забележете, признайте си: „ Притеснявам се за това сега “, работете с вашите страхове и терзания. Не отлагайте вземането на решение, само че предприемайте дейни стъпки. Ако ви е мъчно да вземете решение за нещо значимо, разбийте задачата на няколко стадия. Легнете си най-късно до 23 часа. Вие като никой различен се нуждаете от пълноценна нощна отмора (поне 8 часа). Когато се разсъните, станете незабавно, откажете се от навика да се греете в леглото, това единствено ще добави към умората ви. Веднъж месечно си правете вечер на релакс в тишина и усамотение. Например, занимавайте се с йога или медитация. Дъвчете храната добре и дълготрайно, с цел да улесните храносмилането.

III кръвна група (B)

Образуването на III кръвна група е станало по време на огромните миграции на човечеството. Номадският метод на живот дефинира подвижността на физическото и психическото здраве на тези хора, с помощта на което в този момент притежателите на тази кръвна група са елементарно приспособими към всевъзможни прочувствени обстановки и условия. Представителите на тази група са индивидуалисти, надарени с висока просветеност и развито въображение.

Проблемни черти на характера

Прекомерно предпочитание за самостоятелност.

Мъжете с кръвна група III са нежни във връзките, само че умишлени и способни на измяна.

Жените са променливи, те не могат без вниманието на брачна половинка. Ако не получат това внимание, тогава елементарно го намират в профил, по-често благодарение на почтен флирт.

Препоръки

Въпреки високото равнище на акомодация, представителите на III кръвна група елементарно излизат от равновесие, в случай че нещо се обърка, както са си представяли. Нещо повече, загубата на психически баланс въздейства директно върху имунната система. За да останете здрави, пробвайте се да изпитвате напълно най-малко една позитивна страст дневно. Отдавайте се на обичаните си неща най-малко 20 минути дневно: четете книги, разговаряйте с другари, гответе си нещо вкусно. Развийте възприятие за партньорство, участвайте в групови действия: организирайте взаимни уеб семинари, участвайте в щедрост, развивайте актьорски умения. Не забравяйте, по природа вие сте доста ослепителен човек, не гасете гениите си. В неистовия си темп на живот не подценявайте храната. Не забравяйте да закусите бързо, само че качествено. Не яжте суха храна, отдайте желание на пресни зеленчуци и плодове. Пазете се от лецитина, който се съдържа в някои сладкиши.

IV кръвна група (AB)

Образувано е преди милиони години, само че към момента е мистерия за нас. Например, към момента е незнайно за какво са настъпили биологичните трансформации, които са послужили като подтик за появяването му. Преносителите от тази група съставляват единствено 5% от общото население на земното кълбо. Това е най-младата кръвна група от всички и към момента е в зародиш. Ето за какво тя е склонна към промяна. Например в стресови обстановки човек с IV кръвна група се държи като представител на I кръвна група. Но когато изпитва експанзия или има проблеми с храносмилането, той се държи като човек с II кръвна група. Представителите на тази категория знаят по какъв начин да слушат личния си интуиция и имат изключителна вътрешен глас. Те се характеризират с улегналост и успокоение. Обществото обича такива хора, тъй като те са тактични и правилни към близките.

Проблемни черти на характера

Прекомерна заостреност.

Мъжете с IV кръвна група опознават половинките си основно посредством родственици и са доста благи с избраниците си.

Жените с кръвна група IV се нуждаят от повече икономическа непоклатимост от всеки различен. Те елементарно възнамеряват бюджета и усъвършенстват жилището. Те реагират мъчително на фамилни конфликти и по спор не отстъпват на брачна половинка си. Ако става въпрос за бракоразвод, те не пропущат своя.

Препоръки

Не се занимавайте с тежки спортове. Когато зародят проблеми, откажете се от навика да питате за мнение други хора, най-често решението е на една ръка разстояние. Вземете плановик, дневник или тетрадка като свои асистенти и отбележете всичките си разноски, идни срещи и други значими неща. Това ще направи живота ви доста по-лесен. Намерете занимание за самотност: би трябвало да си починете от проблемите на другите. Не забравяйте за протеините: яжте повече риба и морски блага. Ако имате проблеми с храносмилането, пийте зелен чай след хранене.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР