Участваме в политическа драма, която произвежда новини, а тези новини

...
Участваме в политическа драма, която произвежда новини, а тези новини
Коментари Харесай

Ето кога да очакваме ново поскъпване на горивата

Участваме в политическа драма, която създава вести, а тези вести се копират директно върху цените на горивата, безапелационен е председателят на Българска петролна и газова асоциация Живодар Терзиев

Цените на нефта в този момент са на същите равнища, каквито бяха и през предишния септември, а на колонка сега са по-ниски. Септември 2022 година цените бяха над 3 лв.. А за какво в този момент има разлика - съгласно ръководителя на Българската петролна и газова асоциация Живодар Терзиев, защото рафинерията в Бургас преработва съветски петрол, който е една концепция или доста по-евтин като суровина, и една концепция по-евтин на българския пазар.

Преди Нова година Живодар Терзиев не чака горивата да нарастнат, само че не изключи това да стане при започване на идната.

На въпрос каква ще бъде цената през идващите седмици и месеци - Терзиев съобщи, че " това е игра на нерви ".

" Ние не участваме в търговия. Ние участваме в политическа драма, която създава вести, а тези вести се копират директно върху цените на горивата. Така че - уповавам се това да са оптималните цени, които виждаме сега, само че не мога да подсигурявам, за разлика от летните месеци, че съм прав и това ще се сбъдне. Но цените към 3 лв. ги виждаме сега и по-скоро това ще бъде до края на годината ", акцентира той.

Припомняме, че предходната седмица на първо четене Народното събрание гласоподава предлагането за разглеждане на прелиминарен отвод и преустановяване на дерогацията, макар скептицизмът на държавното управление по този въпрос. Съветът по сигурността към Министерски съвет организира и съвещание по тематиката.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР