Разминахме се с малкият дявол и не искам да си

...
Разминахме се с малкият дявол и не искам да си
Коментари Харесай

Явор Божанков проговори за ужаса в Арбанаси и разкри как е простреляна сестрата на жена му

Разминахме се с дребният демон и не желая да си представям по какъв начин можеше да приключи всичко това, показа той

Синът ми претърпява трагично това, което се случи в Арбанаси, показа в „ Тази заран “ по бТВ депутатът Явор Божанков. Той разяснява стрелбата, при която пострада бе ранено 12-годишно момиче.

„ Вкъщи ми описаха, че е станало за секунди, до момента в който всички деца са били с разнообразни играчки и са си мислили, че това е просто една от играчките. Раненото дете е сестра на моята брачна половинка. Рожденият ден е на майката на друго дете. Нашите деца са съученици, вървят в едно учебно заведение в един и същи клас “, съобщи депутатът. 

„ Както споделят хората – разминахме се с дребния демон. Всеки на наше място и нашето семейство мисли тъкмо това – какво можеше да се случи, какъв брой е нежен човешкият живот, какъв брой бързо и неуместно можем да загубим тези, които обичаме и всичко, за което живеем. И двете потърпевши неща са от нашето семейство “, добави той. 

„ Казаха се няколко погрешни неща в медиите. Първо, че това е било вип празненство с депутати и политици. Не е имало общински съветници, не е имало и един народен представител “, посочи Божанков. 

„ Каза се, че е имало надали не особено отношение и никой не бил арестуван и разследван. Знам от брачната половинка ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има арестуван. Прокуратурата разгласи, че следва да повдигне и обвиняване. Взети са проби за алкохол, за опиати, не е имало някой на рождения ден, който е използвал неразрешени вещества “, изясни той.

От прокуратурата споделиха, че употребяваното оръжие е револвер „ Смит енд Уесън " 357 магнум, който е законно притежаван, само че е бил оставен без контрол от притежателя му. По думите на Явор Божанков оръжието е попаднало в детска игра. Как обаче е станало това?

„ Не мога да преразкажа това, първо тъй като има следствена загадка, второ тъй като не съм бил там. Децата споделят, че са го помислили за играчка – явно не е съхранявано вярно “, добави той.

Божанков сподели, че не е разговарял със притежателя на оръжието. По думите му мъжът е неосъждан и има бизнес, обвързван с произвеждане на самун. Познават се, защото децата им учат дружно от първи клас.

Раненото дете е сестра на брачната половинка на Божанков. В момента то е в болница и се възвръща. Възстановява се и фамилията на Явор Божанков. На място е имало детски психолог, който е оказал поддръжка на сина му.

„ След присъединяване тук отиваме всички в болничното заведение, с цел да забележим по какъв начин се възвръща. Малкият демон за благополучие ни се размина! Не желая даже да споделям какво тъкмо и ми е мъчно да си показва по какъв начин можеше да приключи всичко това. Благодарни сме на Господ “, споделя той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР