Участниците ще могат да се запознаят отблизо с работата на

...
Участниците ще могат да се запознаят отблизо с работата на
Коментари Харесай

Kaufland пусна Стипендиантска програма за млади специалисти

Участниците ще могат да се срещнат от близко с работата на 5 основни отдела в компанията и да работят по действителни бизнес проблеми Освен стипендия, те ще получават месечно заплащане и пакет от обществени придобивки
Kaufland България дава начало на нова стратегия за развиване на млади експерти – „ Стипендианстка стратегия 2022-2023 година “. Тя е ориентирана към студенти в 3-ти и 4-ти курс, а отворените позиции през актуалното издание са пет. Участниците ще се срещнат от близко с работните процеси в няколко основни отдела - „ Маркетинг “, „ Снабдяване “, „ Търговия “, „ Управление на веригата доставки “ и „ Отдаване чартърен “.

Програмата е с дълготрайност 3 месеца, като преимущество в планирането й е, че всеки от определените претенденти ще може самичък да избира по кое време да организира стажа си в компанията. Единственото изискване е участниците да посочат три поредни месеца в интервала от септември 2022 до септември 2023 година По време на образованието те ще получават конкурентно заплащане, както и цялостния пакет обществени придобивки, който Kaufland България обезпечава на всички свои чиновници. След сполучливо прекосяване на програмата, стажантите ще получат и специфична стипендия.

Желаещите да се включат в стипендиантската стратегия на Kaufland могат да заявят желанието си доникъде на месец септември, посредством непосредствено кандидатстване на кариерния уеб страница на компанията:  

Всяка от изпратените кандидатури, съдържаща всички нужни документи, ще бъде прегледана и оценена от тристранно жури. То ще бъде формирано от най-малко двама души от отдела, приемащ съответния стипендиант и от представител на отдел „ Човешки запаси “ на компанията. Петте участници с най-голям резултат ще получат опция да се срещнат от близко с работата и да натрупат скъпи познания, които ще им бъдат потребни в кариерното развиване. 

Желаещите да вземат присъединяване в програмата на Kaufland следва да изпратят както CV и мотивационно писмо, по този начин и да решат проблем, непосредствен до ежедневната работа на другите отдели. Съответно за „ Маркетинг “ той е обвързван с Kaufland Card, този за „ Снабдяване “ - за усъвършенстване на процеса по щемпел на рекламни плакати, за „ Търговия “ – с разбор на асортимента. Темата на проблема за „ Управление на веригата от доставки “ е ориентирана към изследване на опциите за различен превоз в дистрибуторската логистика на Kaufland България при доставка на стока от Централен склад към филиалите, а на „ Отдаване чартърен “ – за насърчаване на концесионерна зона във филиал от мрежата на компанията.

Kaufland България има обичаи в реализирането на редица обучителни планове, ориентирани към възстановяване на връзката сред обучение и бизнес процедура. В началото на юни компанията разгласи четвъртото издание на програмата „ Управители на бъдещето “, ориентирана към завършващи студенти с дребен или без никакъв професионален опит, както и „ Търговска академия 2022 “ – стратегия, която цели да приготви експерти в дирекция „ Търговия и Маркетинг “. Kaufland България е и измежду първите компании в страната, която работи и развива стратегия за дуално образование. Също по този начин, всяка година сред 70 и 100 възпитаници минават през дългогодишната практикантска стратегия на Kaufland, която обезпечава лятна работна процедура за пълнолетни възпитаници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР