Участието в Шампионската лига се отразява доста негативно на представянето

...
Участието в Шампионската лига се отразява доста негативно на представянето
Коментари Харесай

Второ поредно разочарование за Краснодар

Участието в Шампионската лига се отразява много отрицателно на представянето на в съветското състезание и през вчерашния ден тимът на позволи втора поредна загуба на домашната сцена, този път от. " Биковете " отстъпиха с 0:2 и се смъкнаха до 10-ото място в класирането, а отборът от Грозни има с две точки повече и е девети.

Краснодар хвърли доста сили против преди няколко дни, само че беше победен с 0:4. Днес в играта на " жителите " нямаше нито въодушевление, нито прохлада. Ахмат доминираше след почивката и записа шести триумф през сезона. Головете бяха дело на и.
Ахмат по традиция има компликации при визитите на този противник. През предишния сезон южняците още веднъж изгубиха, а последната им победа беше през 2017 година. Домакините можеха да излязат напред още в 15-ата минута, само че разтресе гредата. В средата на полувремето от Краснодар също стреля в страничния дирек.

След почивката Ахмат подвигна темпото и стигна до трите точки. В 67-ата минута се стигна до малко безредие в наказателното поле и венецуелският бранител Вилкер Анхел прати топката в мрежата. В 82-ата подаде на Исмаел и бразилецът постави точка на разногласието.

Есть победа! 2-0! «Ахмат» одержал победу! Голы забили Анхель и Исмаэль!!! АХМАТ - СИЛА!!!
— FC Akhmat Grozny (@akhmatgrozny) Някои от звездите на Краснодар, отпред с и, получиха отмора и се появиха през второто полувреме, само че гостите по този начин и не съумяха да сътворят съвсем нищо в офанзива.

През идната седмица " биковете " ще гостуват на в Шампионската лига, а след това им следва и мач със.

Премиер Лига 13 кръг, събота 31 октомври  Ахмат 2:0краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР