Манчестър Юнайтед са готови да платят 55 милиона паунда, за

...
Манчестър Юнайтед са готови да платят 55 милиона паунда, за
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед подготвя оферта от 55 милиона паунда за първи летен трансфер, тъй като се появява планът на сър Джим Ратклиф

Манчестър Юнайтед са подготвени да платят 55 милиона паунда, с цел да подпишат с изгряващата звезда Джарад Брантуейт от гладния за пари Евертън.

21-годишният Брантуейт се радва на пробив в акцията на Карамелите, помагайки на тима на Шон Дайш да резервира статута си във Висшата лига, макар че получи осем точки за нарушение на разпоредбите за облага и резистентност на лигата. Евертън към момента се нуждае от средства към летния трансферен прозорец, като бранителят Брантуейт сега се смята за най-продаваемия им актив.

Собственикът на Юнайтед сър Джим Ратклиф и неговите сътрудници от INEOS имат предпочитание да сграбчат най-хубавия домакински разполагаем гений и защото отбраната е област, която има потребност от усъвършенстване, Branthwaite дава отговор на условията. Червените дяволи са подготвени да платят на Евертън £55 милиона за централния бранител, оповестява Daily Mail, само че шефовете на Гудисън Парк го правят оценка по-близо до £80 милиона на фона на връзки с Реал Мадрид, Манчестър Сити и Тотнъм.

The Анг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР