Убийството на граничния полицай Петър Бъчваров извади на бял свят

...
Убийството на граничния полицай Петър Бъчваров извади на бял свят
Коментари Харесай

Донев изригна. Скочи на партиите

Убийството на граничния служител на реда Петър Бъчваров извади на бял свят куп замитани под килима проблеми – положението на оградата по границата, неналичието на въоръжение за служителите на реда, незадоволителната подготовка на фрагментите, дефицита на пари, връзките на гнили ябълки от системата с каналите за трафик на нелегални… Нещо повече – по  стар табиет нещастието стана мотив за политически игри. ГЕРБ изиска оставката на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев. Всичко това вбеси премиера Гълъб Донев, който направи изострен коментар преди началото на днешното съвещание на Министерски съвет.

Служебното държавно управление носи своята отговорност за решение на наследените рецесии към този момент съвсем 100 дни, сподели Донев.
-->
„ Политическите изявления за аргументите, довели до убийството на границата, смущават с безпаметност. Да сочиш с пръст служебното държавно управление като отговорно за гибелта на български служители на реда, с цел да отклоняваш вниманието от главната задача, която имат политическите сили сега - сформиране на постоянно държавно управление и приемане на неотложните закони, е демонстрация не пренебрежение към българските жители ”, регистрира той.

„ Смъртта не е мотив за празнословие. Искрени съболезнования към фамилията, околните, приятелите и сътрудниците на младши контрольор Петър Бъчваров. Българската страна ще направи нужното, с цел да отбрани паметта на Петър и живота на българските мъже и дами, които охраняват българската граница ”, съобщи Донев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР