Убийство, фатално заболяване или естествена смърт? Един ден президентът на

...
Убийство, фатално заболяване или естествена смърт? Един ден президентът на
Коментари Харесай

Наследникът на Путин? Ето фаворитите

Убийство, съдбовно заболяване или естествена гибел? Един ден президентът на Русия Владимир Путин към този момент няма да е на власт. Но кой ще го наследи? Този въпрос задава в обзорен материал през днешния ден RND, цитиран от нюз бг.

Един ден Путин ще почине. Само че по кое време и по какъв начин, към момента никой не знае. Убийство? Малко е евентуално, Путин е прекомерно добре предпазен от едно нападение. Фатално заболяване? Това не е изключено, само че съгласно специалисти спекулациите, които се появяват изключително напоследък, са по-скоро част от осведомителна война.

Сваляне на власт?

Съмнително, тъй като единствено най-близките съдружници на Путин в разузнаването и военните служби имат силата да смъкват шефа на Кремъл от трона му. Това би било допустимо, в случай че Русия е застрашена от съкрушително проваляне в Украйна, което даже и най-голямата агитация към този момент не може да премълчи. Но и тези, които биха могли да смъкват Путин, сами вземат участие в решенията в тази война. Ако Путин падне, те също падат.

Путин седи твърдо на трона, макар че съгласно сериозните медии измежду съветския хайлайф има огромно неодобрение. Московското сериозно списание " Медуза ", неразрешено в Русия, цитира източници, близки до Кремъл, които желаят или по-голяма и по-агресивна война в Украйна, или мир и евакуиране на съветските сили.

Путин е човек на властта. Той реалокира подчинените си като шахматни фигури, преди да са станали прекомерно мощни и рискови за него. Всеки, който развива лични упоритости, е изхвърлен от играта.

Дори някогашният президент на Русия Дмитрий Медведев трябваше да научи този урок. Но вместо да построи собствен правоприемник, Путин избра да възвърне политическата система на Русия. С корекция в конституцията от предходната година той си обезпечи опция да ръководи най-малко до 2036 година Тогава той би бил на 83 години.

Кой би могъл да бъде престолонаследникът на Путин?

Сергей Шойгу, сегашен министър на защитата на Русия и непосредствен другар на Владимир Путин. Шойгу е министър от 1991 година, първо дава отговор за битката с бедствията и е възхваляван като воин. През 2012 година Путин го прави министър на защитата. Довереникът на Путин, който работи в Кремъл повече от 30 години, има доста положителни връзки и играе централна роля във войната против Украйна.

В персонален проект Шойгу е тясно обвързван с Путин и е считан за най-хубавия му другар. 

Сергей Собянин, кмет на Москва от 2010 година, който също е доверено лице на Путин. " Не се колебая, че Собянин ще работи пламенно и дейно на новия си пост ", сподели един път водачът на Кремъл за Собянин. В Москва се чака Собянин да ускори въздействието на Путин. Но и той не е доста по-млад от Путин, а Москва е доста ненавиждана в Русия, тъй като там е концентрирано цялото благосъстояние - споделя Мангот. " Според мен той също няма късмет да бъде определен за президент. "

Михаил Мишустин е първият началник на съветската Федерална данъчна работа, преди да стане министър-председател на Русия. Съгласно конституцията, в случай че Путин се разболее тежко или почине, министър-председателят на Русия Мишустин ще поеме поста и в границите на три месеца

Николай Патрушев понастоящем е секретар на Съвета за сигурност и е един от най-влиятелните хора в Кремъл. В биографията му има доста прилики с тази на Путин: И двамата са от Ленинград (Санкт Петербург), учат дружно в гимназията на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) " Феликс Дзержински ", вършат кариера в тайните служби. Когато Путин става президент през 1999 година, Патрушев поема поста на началник на разузнаването в организацията, наследила Комитет за Държавна сигурност (на СССР) - ФСБ. 

Алексей Джумин, губернатор на Тула от 2016 година " Кой сте вие, военачалник Джумин? ", попита един път съветското списание The New Times. Защото, когато 43-годишният тогава мъж идва на власт в Тула, съвсем никой не го познава, даже и в Русия. Днес измежду наблюдаващите на Русия той е считан за вътрешен консултант и възможен правоприемник на Путин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР