Федерален съдия се намеси във водеща правна кантора на демократите,

...
Федерален съдия се намеси във водеща правна кантора на демократите,
Коментари Харесай

Съдия на Обама се присмива на най-добрата адвокатска кантора на демократите в изборен съдебен процес в Уисконсин: `Няма смисъл`

Федерален арбитър се намеси във водеща правна адвокатска фирма на демократите, която се опитваше да оспори условието за отсъстващ очевидец в Уисконсин.

" Обикновено съдът ще стартира с търсене на други текстови улики в устава. Но в този случай най-очевидният проблем с тълкуването на ищците е, че то просто не прави " някакъв смисъл ", сподели окръжният арбитър на Съединени американски щати Джеймс Питърсън в решение против Elias Law Group, компанията, учредена от Демократическата суперадвокат и някогашен основен консултант на акцията на Клинтън Марк Елиас, която се опитваше да оспори закона на Уисконсин.

В основата на казуса е статутът на щата Уисконсин според § 6.87(2), който излага условията за отсъстващо гласоподаване в щата.

Джеймс Питърсън свидетелства по време на чуването си за удостоверение пред правосъдната комисия на Сената, 8 януари 2014 година, на Капитолийския рид.

Законът на Уисконсин изисква гласоподавателите да и двамата удостоверяват, че дават отговор н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР