Убиецът от Черни връх Георги Семерджиев и полицайката Симона Радева

...
Убиецът от Черни връх Георги Семерджиев и полицайката Симона Радева
Коментари Харесай

Георги Семерджиев доставил на Киро и Лена в МС дрога, скрита в кутии за пица, в деня на ареста на Борисов

Убиецът от " Черни връх " Георги Семерджиев и полицайката Симона Радева са посетили Министерски съвет в деня, в който беше задържан водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, и са вкарали дрога, скрита в кутии за пица. Това се твърди в имейл, изпратен до. Заедно с него е прикачена и фотография, за която се допуска, че е от прословутите записи от камерите в Министерски съвет и региона, които Националната работа за защита даде на прокуратурата.

Според получената информация Семерджиев е бил главният снабдител на опиати в Министерски съвет и персонално е направил доставка на дизайнерските пици с кристали в нощта, когато беше задържан водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Твърди се още, че това е началото на информацията за събитията, които са се случили в Министерски съвет, и те занапред ще стават обществено известни.

През последните няколко седмици един въпрос остана без отговор, а точно, за какво Кирил Петков, Лена и компания са поръчвали пици в Министерски съвет в късните часове на денонощието? Припомняме, че министър председателят употребява само био риба и био храни и за него се доставят всекидневно пресни малини и боровинки, като същите са само с био генезис. Пиците наподобява не подхождат на всекидневно употребяваната от него храна.

Свидетели от администрацията на Министерски съвет настояват, че в късните часове на денонощието са били доставяни в кутии от пица разнообразни наркотични субстанции - модерните в последно време " кристали ", които са тип дизайнерска дрога.

Организатор на специфичните доставки е бил не различен, а точно виновникът за гибелта на две девойки на бул. " Черни връх " - Георги Семерджиев. Според източниците, изпратили сигнала до ПИК, доставките са осъществявани, като чиновници от администрацията на Министерски съвет, в това число водачи, са приемали кутии за пица от снабдители на пица, а Семерджиев авансово е провел слагането на специфичната пратка в кутията. По този метод на територията на една от постройките - знак на държавността, се използват наркотични субстанции, без знанието на охранители и други виновни лица.

Участието на Семерджиев в схемата удостоверява подозренията, че той се е употребил от полицейски чадър, откакто е бил задоволително доверено лице, с цел да зарежда Петков, Лена и компания с коктейли от опиати. Ясно е, че без протекция от службите няма по какъв начин да бъде вкарана дрога в една от най-охраняваните здания в България.

В сигнала се твърди още, че самият Кирил Петков нееднократно е изпадал в несъответстващо положение след използването на дизайнерската дрога, което изяснява несъответстващите му изявления по отношение на редица държавни каузи, безредното му държание и бледен тип. Георги Семерджиев пък си е служил с полицейските атрибути, защото е придобил възприятие за безотговорност. Знаейки, че пази скандални секрети и зарежда първите лица в страната с наркотични субстанции по подобен таен метод, е било напълно обикновено да не се преценява с откритите закони и порядки.

Органите на ръководеното от Бойко Рашков Министерство на вътрешните работи от своя страна са правили всичко допустимо да замитат следите от непрекъснатите незаконни прояви и административни нарушавания, осъществявани от Георги Семерджиев. В това число са регистрациите на МПС с неразбираем генезис и интервенции, ръководство на МПС с подправени регистрационни табели, ръководство на МПС с подправени свидетелства за ръководство от чужбина, както и разстройване ангажирането на наказателна отговорност по отношение на него за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции, което се е случило напълно скоро преди съдбовната злополука.

Според сигнала Семерджиев внасял " пиците " в Министерски съвет, като откакто от близки до Петков хора му била подавана поръчката, той от своя страна посредством подставени хора заявявал пици от разнообразни вериги. Получавал същите на посочен от него адрес и по-късно ги доставял персонално в постройката на Министерски съвет. Често пъти това ставало с лек автомобил " Голф ", който бил ръководен от Семерджиев. Очевидци настояват пред нашите източници, че с него в колата постоянно имало слаба дама, представяща се за служител на реда. За нейното име може единствено да се досещаме.

От фотографията излиза наяве, че Петков и компания са се почерпили щедро тъкмо в деня на ареста на Бойко Борисов, като доставката е още веднъж на Семерджиев и още веднъж е под формата на пица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР