Убиецът Георги Семерджиев вкарва в схемата и две малолетни проститутки

...
Убиецът Георги Семерджиев вкарва в схемата и две малолетни проститутки
Коментари Харесай

Потресаващо! Стана ясно кои са 2-те момичета със Семерджиев – оказаха се малолетни ромки, които са…

Убиецът Георги Семерджиев вкарва в схемата и две малолетни проститутки от ромски генезис, твърди Lupa.bg. Казусът към 36-годишния провален футболист, само че за сметка на това проспериращ наркодилър, непрекъснато трансформира своята посока, а в драмата са вплетени редица лица от високите етажи на властта и разнообразни институции.
Последната версия на килъра – че не той е карал колата-убиец и не той е пратил двете убити девойки в гроба преди година.
Над версията работят няколко юриста, а очевидно Георги Семерджиев е получил „ частична амнезия “, откакто съгласно неговите думи помни всичко преди и след инцидента…
Хора на Темида ще получат чували с пари, в случай че съумеят да оневинят и измъкнат килъра от пандиза, защото са ангажирани от редица лица от политическата върхушка, както и от структурите на Министерство на вътрешните работи, обезпечили чадър над Семерджиев.
Всички те са забъркани по един или различен метод със Семерджиев, за който се тормозят да не проговори, тъй като тогава ще стане неприятно.
„ Трудно ще се потвърди невинността на Семерджиев, само че още по-трудно ще е тези две девойки да бъдат безапелационни пред съда и при доста разпити да съумеят да поддържат една и съща версия дълго време. Не изключвам и вид след време Георги Семерджиев да „ не издържи на напрежението и да се самоубие “, показа пред медията престъпен психолог.
Двете девойки, за които 36-годишният палач, зает значително и с фракцията от агитката на Левски – „ София-Запад “, няма да понесат огромни последици съгласно осведомени, така към момента не попадат под наказателна отговорност (а техните родители) и не могат да бъдат вкарани в пандиза.
На този стадий има вид техните фамилии да получат колосална за родните стандарти сума във тип на обезщетение (ако се стигне до заплащането на кръвнина, която би трябвало да заплащат на фамилиите на убитите момичета), а по-късно да им се обезпечи кулоар, посредством който да бъдат изведени в чужбина (тъй като освен това състояние нямат право да напущат границите), осигурявайки им сигурност и по-нормален живот.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР