Тялото на 18-годишен младеж е открито в ранния следобед в

...
Тялото на 18-годишен младеж е открито в ранния следобед в
Коментари Харесай

Трагедия с 18-годишен младеж потресе Велико Търново

Тялото на 18-годишен юноша е намерено в ранния следобяд в четвъртък на скалния венец под Дома на алпиниста във Велико Търново. На място текат огледи и следствени дейности на криминалисти, научи Общинско радио Велико Търново.

По първични данни не става дума за насилствена гибел. Най-вероятните версии са за трагичен случай или самоубийство. По случая се води следствие.

Изяснено е, че младежът последно бил забелязан от негови другари. Това е следващият случай на драматичен случай край изоставената сграда на скалния венец над южния вход на Търново. Миналият юли 15-годишната Ипек, ученичка в Професионалната гимназия по електроника в остарялата столица, полетя от призрачния Дом на алпиниста. От Прокуратурата оповестиха, че става дума за самоубийство.

Мястото целогодишно е събирателен пункт за младежи, както и бездомници и хора, търсещи уединение. В региона постоянно могат да се видят купища отпадък, които жители се провеждат, с цел да почистват.

За да се доближи до Къщата на алпиниста, по отвесната канара има тясна пътечка с няколкометрова междина към над към двадесетметровата канара надолу. Единственият метод да се премине през пролуката са две железни релси, останали от в миналото съществуващата пътека. В предишното е имало и железен парапет, само че към този момент той не съществува.

Земята и издигнатата върху нея постройка са частна благосъстоятелност и отговорностите по стопанисването и поддържането на парцела са на притежателя, разяснява предходната година кметът на общината инж. Даниел Панов по време на запитване в Общинския съвет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР