Тя прави това в отговор на молбата ви за изцеление.

...
Тя прави това в отговор на молбата ви за изцеление.
Коментари Харесай

Не се изненадвайте, ако Вселената започне да премахва някои хора от живота ви

 Тя прави това в отговор на молбата ви за излекуване.

Тя ви изпраща знаците, които сте поискали, и ви дава отговорите, които сте чакали.

Не се изненадвайте, в случай че в отговор на вашите молебствия за излекуване Вселената стартира да отстранява човек след човек от живота ви. Не се изненадвайте, когато напълно инцидентно започнете да научавате истината за тези хора.

Не се изненадвайте, в случай че хората ви изневерят, разстроят или подведат, тъй като това значи единствено едно – Вселената ви е чула и дава отговор на вашите молебствия. По този метод тя ви изпраща знаците, които сте поискали, и ви дава отговорите, които сте чакали.

Не се изненадвайте, в случай че Вселената промени сърцето ви, когато една хубава заран се разсъните и към този момент не чувствате нищо към избран човек, или вашата вътрешен глас ви кара да спрете да се доверявате на избрани хора. Не се изненадвайте, в случай че не можете да разберете какво се е случило и за какво чувствате всичко това, тъй като по този метод Вселената се пробва да ви предизвести.

Това е нейният метод да поддържа връзка с вашата душа. По този метод тя ви предизвестява да бъдете по-внимателни.

Не се учудвайте, че изцелението от време на време може да бъде доста мъчително. Може даже да наподобява, че всичко се случва в несъгласие с вашите стремежи и молебствия, само че в реалност това е просто преход към идващото равнище. По този метод Вселената филтрира живота ни, почиства го от наличието на неверните хора и ни насочва в вярната посока.

Понякога това значи да се откажем или да преминем през напускането на някой, а от време на време значи да не получим това, за което сме работили толкоз интензивно, или да се почувстваме предадени. Не се изненадвайте, в случай че Вселената ви даде пробуждане, даже в случай че не сте подготвени за това.

Не се изненадвайте, когато Вселената, в отговор на молбата ви за помощ, ненадейно затвори порти, които преди бяха необятно отворени. Не се изненадвайте, в случай че от време на време промени посоката ви и ви насочи в напълно друга посока. Не се изненадвайте, в случай че някои от отговорите могат да наподобяват като отменяне или загуба.

Не се изненадвайте, в случай че почувствате, че целият свят се разрушава, тъй като по този начин се случва същинското излекуване – когато сте принудени да оценявате, анализирате и вземате решения, изменящи живота.

Не се изненадвайте, в случай че Вселената ви изпрати миг на изясненост, с цел да разсее всичките ви подозрения. Истината е, че колкото повече питате за излекуване или за отговори, толкоз повече действителността ви се трансформира. Понякога сходни промени може да не са мечтани от вас, само че повярвайте – във цялата тази полуда има логичност.

Вселената сигурно ще ви изненада, откакто осъзнаете, че всичко и всички, което сте изгубили, единствено е попречило изцелението ви. Когато най-сетне осъзнаете, че няма неприятно без положително, без значение какво се случва.

esotericblog


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР