Твърденията за руска намеса в президентските избори в САЩ през

...
Твърденията за руска намеса в президентските избори в САЩ през
Коментари Харесай

Тръмп: Твърденията за руска намеса в американските избори са пълна измислица

Твърденията за съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година са " цялостна небивалица ", съобщи американският президент Доналд Тръмп на протест в Хънтингтън, щата Западна Вирджиния, представен от ДПА.

Зетят на Тръмп: Не съм имал неуместни контакти

" Историята с Русия е цялостна небивалица, това е просто опрощение за най-голямата загуба в историята на американската политика ", сподели Тръмп. " Това просто ги кара да се усещат по-добре, когато нямат защо друго да приказват. "

Тръмп: С Путин се разбираме доста, доста добре

" Повечето хора знаят, че в нашата (предизборна) акция не е имало никакви руснаци, в никакъв случай не е имало, както и че прокурорът (специалният прокурор Робърт Мълър) би трябвало да проверява имейлите на Хилари Клинтън. Не сме спечелили поради Русия, а поради вас ", сподели Тръмп, обръщайки се към аудиторията си.

  По тематиката Вестник разкри какво си е приказвал Тръмп с президента на Мексико Тръмп: Отношенията сред Съединени американски щати и Русия са на " невиждано до момента рисково равнище " Тръмп стяга разпоредбите за зелена карта
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР