Тв водещата Христина Христова изпоти Цветан Цветанов с неудобни въпроси.

...
Тв водещата Христина Христова изпоти Цветан Цветанов с неудобни въпроси.
Коментари Харесай

Тв водеща изпоти Цветанов

Тв водещата Христина Христова изпоти Цветан Цветанов с неуместни въпроси. Лидерът на  Републиканци за България се появи в ефира на в Българска национална телевизия, с цел да помечтае за изборни победи на идните частични локални избори на 12 места в страната. В 3-4 от тях някогашният втори в ГЕРБ разгласи, че ще стигне до балотаж. И в синхрон с последните си други медийни изяви в последно време отново изрази подозрение в идните избори. „ Това ще са първите парламентарни избори, които ще организират ГЕРБ. Заради това считам, че бе по-разумно да се даде спомагателна гаранция за вота “, сподели Цветанов.

„ Когато към този момент не сте в ГЕРБ се съмнявате по метода, по който се организират изборите. Когато бяхте втори в партията нямахте подозрения, а в този момент – да. Защо? “, без заобикалки го попита Христова.

 „ Предишните избори не бяха правени от ГЕРБ, а от длъжностен кабинет. Сега няма да е по този начин “, сподели Цветанов.

„ Докато бяхте в ГЕРБ казвахте, че всичко бе добре, а щом го напуснахте започнахте да твърдите, че има подмолни сделки и така нататък “, още веднъж го подхвана водещата. „ Това, което върших и върша е да бъдем действителната опция “, взе да се измъква Цветанов.

„ Отцепване, разлюляване и кражба на хора от ГЕРБ. Това ли се пробвате да извършите в този момент, взимайки хора, които са били от структурите на ГЕРБ дълги години, само че в този момент са с вас? “, попита още Христина Христова. „ Всичко е въпрос на персонална преценка на хората “, промълви Цветанов.

„ Всичко припомня на персонална борба с Бойко Борисов. Бяхте най-близкия му човек, а в този момент постъпвате по този начин с него... “, продължи тя и извади Цветанов от нерви. „ Глупости. Аз съм правилен човек и давам всичко за идеята “, стартира да се оправдава някогашният втори в ГЕРБ. „ Твърдите, че е имало разнообразни сделки в ГЕРБ още години преди да напуснете. Тогава за какво чак след абсурда с жилището ви се оттеглихте от ГЕРБ. Защото предстоят изборите, поради това в този момент ги казвате, по този начин ли? Защо не казахте всички тези неща още тогава – когато сте ги разбрали “, продължи водещата на Българска национална телевизия.

„ Аз съм ги споделил на Борисов “, съумя единствено да каже в умозаключение Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР