Турското министерство на отбраната заяви, че предприема всички необходими мерки

...
Турското министерство на отбраната заяви, че предприема всички необходими мерки
Коментари Харесай

Съседите ще предприемат всички мерки за ограничаване на мините

Турското министерство на защитата съобщи, че подхваща всички нужни ограничения против „ минната опасност “ в Черно море. Министерството на защитата на Турция заяви за откриването на мина край крайбрежията на Игнеада (западното крайбрежие на Черно море) покрай границата с България.

ФСБ на Русия по-рано съобщи, че украинските военни след началото на съветската спецоперация са конфигурирали към 420 мини на подстъпите към пристанищата в Одеса, Очаков, Черноморск и Южни. Службата не изключи опцията за отклонение на мини в Босфора и по-нататък в моретата на Средиземноморския басейн заради течението. Турските военноморски сили са помолили корабите да проследят плаващи мини след отчет на съветската ФСБ, оповестява вестник Hürriyet.

„ Нашето командване на минната ескадрила и подводните ни екипи SAS (елитен екип на нашия флот), вземат всички защитни ограничения против мините със средствата, с които разполагат. Мините се унищожават с огромно внимание след разкриване и диагностика “, се споделя в изказване на турското министерство на защитата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР