Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков. Мълнениеносното

...
Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков.
Мълнениеносното
Коментари Харесай

Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков

Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков.

Мълнениеносното решение на Невена Цонева и Венелин Венков да си тръгнат от през днешния ден за на следващия ден от Ку-ку бенд е оставил екипа на Слави Трифонов небрано лозе. Тъй като във вокално-инструменталната група на дългия има много вокали, само че няма барабанист, без какъвто не може и да става дума да свири оркестъра, Слави трескаво тръгнал да търрси

Оказало се обаче, че намирането на музикант на ударния инструмент е най-трудното нещо. Все отново екипът на Трифонов към този момент е избрал заместител на Венко и сега вървят подготовки.

Проф. Румен Драганов опроверга Евтим Милошев: Работната ръка не е проблем за туризма 01.06.24 16:21 Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков 01.06.24 16:16 Потрес! Ще лекуват с екстази посттравматичен стрес!? 01.06.24 15:55 Гугъл добави 7 нови функционалности за телефоните с Android 01.06.24 15:30 Нова бомба от проф. Овчаров: Българска експедиция открива в Сахара човешки живот на 5000 години 01.06.24 15:05

Веднагически след напускането на Венко и Невена Евгени Димитров – Маестрото почнал да търси техни заместници. Така той се спрял на Николай Тошев, който е част от „ Лъки бенд “, заяви Блиц.

Николай въобще не се поколебал и приел предлагането, защото към този момент някогашният му оркестър свири по кръчми, сватби и други частни мероприятия е добър, само че не може да се мери със славата на Ку-ку бенд.

Николай Тошев обаче провокирал същото, като Невена и Венелин, като оставил сътрудниците си в същата обстановка, в каквато били изпаднали и Ку-ку бенд след напускането на барабаниста. В момента „ Лъки бенд “ били изпаднали в суматоха и интензивно си търсели нов барабанист.

към този момент писа, че двойката Невена и Венко взеха решение да си тръгнат по лично предпочитание и да продължат пътя си сами, като избраха да вършат излъчвания в Ютюб на най-вече езотирична тема. Двамата споделиха доста неща, само че явно не пазят изключително положителни мемоари от последните години на взаимна работа. Все още не е ясно дали Ку-ку бенд ще търси певица на мястото на Невена или ще си останат с Борис и Лили.

Още вести четете в: Живот, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР