Турският президент Реджеп Ердоган и украинският му колега Володимир Зеленски

...
Турският президент Реджеп Ердоган и украинският му колега Володимир Зеленски
Коментари Харесай

Звучният шамар на Ердоган към Русия

Турският президент Реджеп Ердоган и украинският му сътрудник Володимир Зеленски се срещнаха в Анкара, където разискаха съдействието сред двете страни в разнообразни сфери.

„ Българското онлайн издание ФАКТИ разгласява публикация със заглавие „ Звучен пестник за Русия от Ердоган! Турция „ никога” няма да признае Крим за съветски “. Във връзка с особеното отношение на българите към Турция и Русия, въпросният материал беше измежду най-четените “, написа изданието Zen.yandex.ru.

„ Турция не признава и в никакъв случай няма да признае противозаконното анексиране на Крим “, сподели Ердоган. „ Ние поддържаме и постоянно ще поддържаме териториалната целокупност на Украйна, в това число и във връзка с Крим. … Турция гледа на Украйна като основна страна за обезпечаване на непоклатимост, сигурност и мир. Украинският остров Крим беше нелегално анексиран през 2014 “, добавя Ердонан.

Zen.yandex.ru цитира и част от мненията под публикацията:

№4

Хахахахха доганя таман започнах да го мисля за интелигентен

№9

Турско: " в никакъв случай " - да се чете СКОРО!

№17

Този в действителност е ЛУД

№21

Тоя първичен анадолски маймун май още не е стопли, че С-400 които купи имат и отдалечено и то е в Путин, не в Зеленски. Чудя се на кои първо ще им писне от тоя смешник, на американците или на руснаците?

№38

Браво, Таип! Мачкай азиатците.

№45

Ердо играе рискова двойна игра и най-после ще изгори

№46

Руснаците могат да признаят кюрдска република ма територията на Турция и да бъдат въоръжени през Сирия и Ирак.

№50

Украйна към този момент е част от турският каганат.

№68

Че кой в Русия го пита какво ще признае! Крим си е съветски от 200 години и толкоз...

№84

ЩОМ съдебномедицинска експертиза В НАТО ТРЯБВА ДА съдебномедицинска експертиза ПАТРИОТИ И ДА СИ ЗАЩИТАВАМЕ СЪЮЗНИЦИТЕ ТУРЦИ!

№94

Е по какъв начин ще окупира себе си, бе глупак. Крим е възобновен към Руската империя без война преди 250 години от княз Потьомкин, тъй като окупиралите го стотици години татари се саморазпаднаха от мързел(нямали са стопанска система, а са се препитавали от плячка при военни набези).А това изкуственото обазование, наречено от Ленин Украйна, не го брой. Днеска го има, на следващия ден го няма.

№104

Звучен пестник!!!! по скоро бих го нарекъл ритуално харакири по османски.

№123

Тоя доста забраван. Забрави по какъв начин Путин му спря туризма и върви да му се моли, и да му целува ръка. Тоя път ще е по фрапантно, ще пие чайче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР