Турнира по волейбол се провежда за 13 - ти пореден

...
Турнира по волейбол се провежда за 13 - ти пореден
Коментари Харесай

В събота ще се проведат Международни турнири по баскетбол и волейбол за ветерани

Турнира по волейбол се организира за 13 - ти следващ път и тази година стартира от 14.00 часа в залата на І Езикова гимназия. Посветен е на Илия Капитанов – дълготраен народен играч и треньор. Илия Капитанов е подготвил през годините доста елитни състезатели от Варна и България.

В шампионата ще вземат присъединяване представителните тимове на Одеса- Украйна, Люлебургас – Турция, и Варна.

Турнира по баскетбол е в памет на З.М.С. Христо Борисов – спортна легенда на гр.Варна и националния тим на България. Провежда се за 13 поредна година. Започва от 10.00 часа в зала „ Христо Борисов “ на Семеен кодекс „ Черно Море “.В него ще вземат присъединяване тимовете на Люлебургас – Турция, Одеса – Украйна и Варна.

Общо в шампионатите ще вземат присъединяване към 120 спортисти, сред които има доста изтъкнати в предишното национални състезатели.
Официалното закриване и награждаване на призьорите от двата шампионата ще стане на формалната вечеря в ресторанта на Община Варна от 19.00 часа. Освен отборните награди ще бъдат дадени и самостоятелни за най- добре представилите се спортисти.

Турнирите се провеждат от Асоциацията на ветераните спортисти в гр.Варна с дейната поддръжка на Дирекция „ Спорт “ на Община Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР