Туристическа платформа започва кампания в подкрепа на българския туризъм "На

...
Туристическа платформа започва кампания в подкрепа на българския туризъм "На
Коментари Харесай

Започва онлайн кампания в подкрепа на българския туризъм

Туристическа платформа стартира акция в поддръжка на българския туризъм "На отмора макар COVID-19 ", оповестиха уредниците й. Кампанията включва голям брой хотели и места за настаняване в страната.

Всеки искащ може да поддържа акцията като посети уеб страницата: www.luxury-discounts.com, хареса престой в определен хотел и избере стремежи от него брой нощувки. Така почиващият ще получи ваучер със доста понижение, който ще може да се употребява в избраната дълготрайност в идващите 3 месеца до 1 година. Заплащането за ваучерите става авансово, само че не се постанова клиентът да прецизира от в този момент съответни дати за своята отмора.

Вътрешна македонска революционна организация с предложение за стимулиране на родния туризъм посредством ваучери за отмора

"Това е една самодейност, с която всеки от нас може да поддържа българския туризъм и в същото време - да си подсигурява ужасно преживяване на доста преференциална цена. Това ще даде опция на родните хотелиери да възнамеряват активността си и може да им помогне да запазят своя личен състав, вместо да го уволнят. Договорили сме с голям брой хотели опцията клиентите да получат ваучери с сред 20 на 100 и 50 на 100 отстъпка, които те да могат да употребяват, когато пожелаят. Призовавам всички българи да се включат в акцията ни и дружно да подкрепим българския туризъм ", споделя Свилен Петков, съосновател на туристическата платформа.

Туризмът е един от най-ощетените браншове в България поради рецесията COVID-19, показват уредниците на акцията. Секторът обезпечава 15 на 100 от брутния вътрешен артикул на страната ни, а в него са заети над 300 хиляди индивида. От началото на изключителното състояние у нас близо половината от заетите в бранша са освободени или в неплатен отпуск, а 90 на 100 от резервациите са анулирани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР