Тунинг компанията ABT показа поредния си пакет за спортното комби

...
Тунинг компанията ABT показа поредния си пакет за спортното комби
Коментари Харесай

Лимитирана серия Audi RS6+ се хвали със 700 конски сили

Тунинг компанията ABT сподели следващия си пакет за спортното комби Audi RS6, като този път той е лимитиран до 25 броя и се концентрира както върху визията на колата, по този начин и към нейните индикатори. Audi RS6+ Limited Edition може да се похвали с мощ от 700 конски сили, както и нападателна визия с помощта на доработките на експертите от немското студио.

Външно можем да разпознаваем модела по карбоновите детайли върху предната ризница, решетката, сплитера под бронята, праговете, калниците, огледалата, спойлерът над багажника, както и дифузьорът в задната част. Джантите са с размер от 22 цола начело и откъм гърба, а нова изпускателна система приключва с четири 102мм кръгли накрайници.

`Лимитирана

Под капака работи познатият ни 4.0-литров бензинов осмак с две турбини, който е получил усъвършенстване от 100 конски сили и близо 80 нютон метра. От ABT не загатват по какъв начин това е подобрило времената от 0 до 100км/ч, само че в фабричен вид, RS6 форсира от 0 до 100км/ч в границите на 3.5 секунди преди да доближи оптималната скорост от 305км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР