Цялото семейство сме много притеснени от случилото се. Това заяви

...
Цялото семейство сме много притеснени от случилото се. Това заяви
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Собственикът на "Софавто" Златков проговори пред медията ни за отвлечения си син! Думите му са стряскащи!

" Цялото семейство сме доста обезпокоени от случилото се ". Това съобщи пред БЛИЦ Тони Златков, притежател на известната автокъща " Софавто ". Неговият наследник Адриан бе отвлечен в сряда, когато незнайни към този момент бандити са го издебнали на излизане от фамилната къща в село Герман, качили са го в " Шкода " със наследник полицейски буркан и са потеглили в незнайна посока.

" До момента никой не се е свързал с мен. Нямам информация за детето ми. Не знам дали е добре ", промълви Златков-старши.

След отвличането на Адриан, татко му е смачкан от терзание.

В медиите се появиха разнообразни спекулативни клюки за желан от него откуп. Сумата набъбна до внушителните 3 милиона лв..


Бащата на Адриан - Тони Златков е унищожен от случилото се и с паника чака позвъняване от похитителите

На този стадий информацията не се удостоверява нито от полицията, нито от фамилията на 25-годишното момче.

Криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи не престават непрекъснато работа по откриване на случая. Отвличането на Адриан е първото от години насам, откакто бе разрушена бандата " Наглите ", а половината от членовете й бяха изпратени за дълги години зад решетките.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР