Цялата история е напълно действителна. С изключение на онези части,

...
Цялата история е напълно действителна. С изключение на онези части,
Коментари Харесай

Истинските герои в новия сериал “Inventing Anna”

" Цялата история е изцяло действителна. С изключение на тези елементи, които са напълно измислени. " С това обръщение стартира всеки епизод от дълго чакания нов сериал на Нетфликс " Inventing Anna ", който споделя историята на измамницата Анна Делви, известна още като.

28-годишната по това време Анна с лекост завлича другари и банки със стотици хиляди долари, като се показа за богата наследница в Ню Йорк, преди законът да се стовари с всичка мощ върху нея. Нейната история притегля вниманието на света през 2018 година, тъкмо когато режисьорката Шонда Раймс е в търсене на нов завладяващ план.

С днешна дата трагичният сериал от девет епизода дава заричане скорострелно да се трансформира в шлагер. Любопитството ни кара да съпоставим представянето на героите в сериала с действителните персони, които са ги въодушевили. Представяме ви къс взор към някои от основните персонажи.

Вивиан

Историята е разказана от гледната точка на журналистката Вивиан Кент, изиграна от Ана Клъмски. За основаването на облика на героинята от сериала черпят известна доза от Джесика Преслър от " New York Magazine ", която написа първия изчерпателен материал, който споделя за подвизите на младата измамничка.

В сериала Вивиан посещава в пандиза Анна – нещо, което важи с цялостна мощ и в действителния живот, когато журналистката се потапя надълбоко в предишното на Анна. Приликите обаче свършват дотук. Докато Вивиан не може да се похвали със значими достижения в журналистката и обезверено се нуждае от сензационна история, Джесика Преслър е същински експерт в полето на медиите. Друга нейна публикация да вземем за пример въодушеви основаването на кино лентата „ Да свалиш Уолстрийт “ с Дженифър Лопес в основната роля.

Рейчъл

Когато абсурдът излезе на повърхността, Рейчъл Уилямс се трансформира в централна фигура. Тя е фоторедактор във „ Vanity Fair “, когато се сприятелява с измамницата. В последна сметка обаче попада елементарно в клопката на Сорокин, която я убеждава да заплати сметката от 62 000 $, с обещанието да ѝ възвърне разноските посредством банков превод. Причината? По същото време Анна кани трима другари за пътешестване до Маракеш, Мароко, като дава обещание, че поема всички разноски.

Както можем да се досетим – това е следващата неистина от страна на умелата престъпничка. Уилямс заплаща и за други разноски по време на пътуването, в това число движимости на Сорокин и посещаване в градината Мажорел. Парите в последна сметка по този начин и не са върнати. Впоследствие Рейчъл даде показания в съда за това по какъв начин надалеч не е очаквала сходен процес на събитията.

В сериала тя е изобразена като повърхностна егоистка, до момента в който същинската Рейчъл описа своята позиция в книга, „ My Friend Anna “.Адаптацията й е в развой на работа, взаимно с HBO. Тя отхвърли да сътрудничи на Нетфликс и написа ядовит коментар към сериала на уеб страницата на Air Mail предходната седмица, като ги упрекна, че вършат пиар на измамница.

Кейси

Кейси е фитнес треньор и е работила с холивудски звезди, включително Дакота Джонсън, Брус Уилис и Кирстен Дънст. Кейси е била наета от Анна в интервал, когато „ наследницата “ е нараснала обилни средствата си по сметката посредством машинация на банка. В „ Inventing Anna “ ролята се извършва от Лавърн Кокс, a Кейси изрази в обществените мрежи, че е повече от удовлетворена от избора на актриса.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР