Две нови площадки за фитнес на открито бяха монтирани в

...
Две нови площадки за фитнес на открито бяха монтирани в
Коментари Харесай

Нови зони за фитнес на открито в Плевен

Две нови площадки за фитнес навън бяха инсталирани в Плевен по самодейност на Сдружение „ Чемпиънс Фактори “. Площадките са ситуирани на територията на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция на деца с увреждания на ул . „ Даскал Димо №7 и в двора на Държавната финансово-стопанска гимназия Интелект “ в града. Втората площадка ще може да се употребява свободно в границите на работния ден освен от учениците в гимназията, само че и от хората в квартала.

„ Целта е да насърчим младежите да спортуват и да водят физически деен метод “ , съобщи Цветан Георгиев от сдружението. В тази връзка е и идната стъпка от самодейност, а тя е осъществяване на безвъзмездни тренировки на новите площадки това лято под управлението на наши спортисти .

Комбинираните уреди за фитнес навън се състоят от : два лоста на друга височина, двойна успоредка, лост хюмън байрак, шведска стена, u-образна успоредка за кофички и долна преса, успоредка за хора с увреждания, лежанка за коремни преси с опция за контролиране на височината.

Британски ежедневник: Бургас, Несебър и „ Слънчев бряг “ – европейски бюджетни дестинации с красиви плажове

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР