Цяла година лишения и диети и ето я отпуската –

...
Цяла година лишения и диети и ето я отпуската –
Коментари Харесай

Правилно хранене по време на лятната почивка

Цяла година ограничения и диети и ето я отпуската – най-голямото тестване на хранителния ни режим. Сравнително еднообразният метод на живот през останалата част от годината прави доста по-лесно изпълняването на хранителния режим.

За да продължим да се храним вярно по време и на почивката, има няколко правила, които можем да съблюдаваме. Хубавото на тези правила е, че всеки самичък взема решение за себе си до каква степен е подготвен да направи компромис.

- Вероятно в така наречен лист със неразрешени храни са включени вашите най-любими изкушения, на които мъчно устоявате, само че пък които са извънредно нездравословни.

Това, което можете да извършите, с цел да улесните ситуацията си, е да извършите малко разбъркване в листата – допуснете един два от тези артикули в менюто си.

Разбира се, това не значи да ядете единствено тях, само че въпреки всичко, в случай че минете около сладкарница, да вземем за пример, може да си позволите едно парче сладкиш;

- Може би си мислите, че един път прекрачите ли тази граница, мъчно ще се върнете обратно. Но пък здравословното и вярно хранене се практикува извънредно мъчно по време на отмора, изключително в случай че сте на място, където отивате за първи път.

 Почивка

Бъдете открити пред себе си – мъчно ще издържите, без да се поддадете. Затова не търсете извинения да хапнете от бързото хранене, а намерете верния метод за прекрачване на правилата;

- Посещавайки Италия, няма метод да не опитате спагети или пица, само че можете да го извършите без виновност – хапнете от тях на обед, а вечерта консумирайте разрешените за вашия режим храни.

По този метод ще съумеете изцяло да се потопите в атмосферата на градовете, които посещавате, и по едно и също време с това ще се храните вярно и съгласно вашия режим;

- За да ви бъде още по-лесно, най-добре би било, в случай че авансово проучите мястото, където отивате. Чрез интернет можете напълно елементарно да ревизирате какви заведения има наоколо до вашия хотел и да си подберете заведенията за хранене, където оферират храни по ваш вкус;

- Залагайте на повече плодове и доста вода и не посягайте прекомерно постоянно към газирани питиета и алкохол. Не на последно място, хубавата ви фигура няма да се промени, в случай че се наслаждавате и на атракциите, които има на определеното от вас място. Тъй като през лятото нормално е време за море, можете да опитате плуване, водно колело, водни ски и други.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР