Цветовете влияят върху съзнанието и подсъзнанието ни, дори и да

...
Цветовете влияят върху съзнанието и подсъзнанието ни, дори и да
Коментари Харесай

Цветовете притежават магическа сила! Изумително е как ни влияят

Цветовете въздействат върху съзнанието и подсъзнанието ни, даже и да не го виждаме, написа tialoto.bg. Един тоалет в подобаващ цвят може да ускори избрана тематика в всекидневието ни, както се случва и с полускъпоценните или скъпоценните камъни. Астролозите пък настояват, че е значимо даден пренос, в случай че оказва отрицателно въздействие върху наталната ни карта, да бъде омекотен, като избираме избрани цветове, които да носим. Вижте по какъв начин въздействат върху нас някои от главните цветове.

Червеният цвят
Цветът на Марс и Овен, на първа чакра и респективно на страстите, стимулирането, сексуалността. Облечени в този цвят ние даваме мощ на страстите си, както и правото те да управляват деня ни. Даваме мощ на сексуалността над всичко останало. Червеното е и знак за внимание. Затопля и засилва. Пробужда витална физическа мощ и може да подтиква дълбоки усеща – полови, смели, омразни и даже отмъстителни. Може да бъде употребен за повишение на телесната температура и енергизиране на кръвта, както и при настинки, неприятно кръвообращение, анемия и проблем със слузоотделянето. В огромни дози аленият цвят може да свръхстимулира и утежни избрани положения. Високото кръвно налягане е един симптом за прекалено много алено. Балансира се със зелено.

Оранжевият цвят
Цветът на Луната, на креативния ни капацитет и лечебните ни качества. Оранжевото ускорява креативното ни начало, възприятията ни и най-много спокойствието, лежерността и обновяването. Когато пресъздаваме оранжев енергиен дъжд върху себе си, то ние лекуваме тялото си. Свързва се с прочувствено здраве, укрепва аурата и носи утешение във възстановителния развой. Тонизира. Може да ни помогне да лекуваме болести свързани с далака, панкреаса, стомаха, надбъбречните жлези, усвояването на храната и депресията. Прекалена доза оранжево въздейства зле върху нервите и би трябвало да бъде уравновесена със синьозелени нюанси.

Жълтият цвят
Цветът на Слънцето, трета чакра, персоналната ни мощ. Стимулира мисловната интензивност, интелектуалната мощност и дарба, пробуждането. Може да бъде употребен при меланхолия. Спомага да бъде пробуден ентусиазмът за живот. Събужда по-голяма убеденост и оптимизъм. Полезен е за стомаха, червата, пикочния мехур, цялата отделителна система. Ефективен при главоболие. Балансира стомашно-чревния тракт. В прекомерни дози може да породи признаци на тревога или умствена натегнатост. Балансира се със синия цвят.

Зеленият цвят
Цветът на Венера, на сърдечната чакра, на любовта. Балансира, успокоява, подкрепя растежа. Може да бъде употребен за повишение на чувствителността и състраданието. Има успокоителен резултат при възпалителни процеси. По-светлите и яркозелени нюанси, клонящи към синьо, са ефикасни при лечение на множеството болести. Внимание: Да не се употребява при ракови болести или движимости и артикули с нездравословна конструкция, тъй като подкрепя растежа! Има успокояващо и ревитализиращо деяние при мисловни претоварвания и проблеми. Въздейства мощно върху сърцето и балансира самостоятелната нервна система. Успешно може да се ползва при високо кръвно, язви, безсилие и главоболие.

Синият цвят
Цветът на Меркурий и петата чакра, на връзките. Спокойствие, религия, блян, съзидателно изложение. Действа охлаждащо на тялото. Подпомага дихателната система, очи, уши, нос, гърло, венозна система. Действа успокояващо на силите и има дезинфекционен резултат. Подсилва и балансира дихателната система. Чудесно средство срещу високо кръвно, както и всички болести на гърлото. Ефективен за облекчение на всички детски болести – неразположения, астма, варицела, жълтеница, ревматизъм. Пробужда интуицията.

Индиговият цвят
Цветът на Нептун, на шестата чакра и на интуицията. Интеграция, филтриране, изменени равнища на схващане. Помага на ендокринната система, при инфекции, и повлиява множеството болести на главата и лицето. Индигото и по-тъмните нюанси на синьото са динамични цветове за лекуване на проблеми, както в духовно, по този начин и във физическо отношение. Подсилва лимфната система, жлезите с вътрешна секреция и имунната система на тялото. Действа балансиращо на мозъчните полукълба и на всички нервни синапси посред им. Има седативен резултат. В прекомерно огромни дози може да аргументи меланхолия и възприятие за изолираност. Може да се балансира с меки оранжеви нюанси.

Виолетовият цвят
Цветът на Уран, на седма чакра, на съзнанието. Пречиства, видоизменя, дава практическа нематериалност. Влияе върху цялостната скелетна и нервна системи на тялото. Помага за балансирането на физическите и духовните сили. Ефективен при канцерогенни болести. Помага при артрит, както и при усвояването на питателните субстанции и минералите в тялото. Стимулира вдъхновението, хуманността и сънищата.

Белият цвят
Носи филтриране, непорочност, увеличение. Обхваща всички системи на тялото. Действа балансиращо на цялата енергийна система. Пробужда съзидателност. Увеличава резултатите на всеки различен цвят употребен дружно с него.

Черният цвят
За отбрана, заземяване, укрепване. Ефективен в композиция с бяло при полюсна терапия. Заземява и успокоява свръхчувствителните. Активира женските сили в тялото и ги укрепва. В огромни дози може да аргументи меланхолия. Способен е да задейства подсъзнанието, което да даде израз на всички свои страхове. Не би трябвало да бъде прилаган прекомерно постоянно независимо.

Електриковите цветове
Обикновено целят да завоюват вниманието ви и са знак за заплаха. Обърнете внимание на храните с такива опаковки – постоянно се привличаме повече от тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР