Цветана Пиронкова започна по най-добрия начин участието си в тазгодишното

...
Цветана Пиронкова започна по най-добрия начин участието си в тазгодишното
Коментари Харесай

Цвети: Срещу Серина всичко ще е различно

Цветана Пиронкова стартира по най-хубавия метод присъединяване си в тазгодишното издание на " Ролан Гарос ". 33-годишната тенисистка победи с безапелационното 6:3, 6:3 Андреа Петкович и се класира за втория кръг. Там я чака тежко затруднение в лицето на Серина Уилямс. Пловдивчанката обаче не е обезпокоена и чака срещата с неспокойствие.

" Очертава се още един сложен мач. Срещу Серина изискванията ще бъдат разнообразни. Целият шампионат е друг, всеки мач е друг. Очаквам срещата с неспокойствие ", показа Пиронкова пред Българска национална телевизия, която загуби точно от Серина на US Open.

Цвети показа усещанията си и от днешната среща с Андреа Петкович.

" Андреа е сложен противник. Тя има доста опит и постоянно ме е затруднявала в предишното с играта си. Мисля, че изиграх добър мач. Започнах добре, само че тя съумя да се върне с пробив. Аз обаче задържах положителното равнище и това ми донесе успеха. Предизвикателство е " Ролан Гарос " да се играе през октомври. Времето е студено и влажно и това е проблем, както за кортовете, по този начин и за топките, които стават прекомерно тежки. Но всички би трябвало да се пригодим, нали по тази причина сме експерти. В този мач се оправих, уповавам се при идващия да не вали. Едва ли ще е по-топло, само че най-малко да не е толкоз влажно ", надява се Пиронкова.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР