Цветана Пиронкова направи изненадващо завръщане в професионалния тенис през 2020-та

...
Цветана Пиронкова направи изненадващо завръщане в професионалния тенис през 2020-та
Коментари Харесай

Цветана Пиронкова е бременна с второто си дете

Цветана Пиронкова направи изненадващо завръщане в професионалния тенис през 2020-та година, откакто отсъстваше от Тура за над тригодишен интервал. През това това време пловдивчанката роди наследник на име Александър и изглеждаше, че няма да я забележим повече да се състезава, но тя ни беше подготвила сериозна изненада. Цвети употребява своя " предпазен ранкинг ", с цел да се включи в главната скица на US Open и изуми цялата тенис общност, достигайки до четвъртфиналите. Там българката остана на крачка от поднасяне на сензацията против именитата Серина Уилямс, която има цели шест трофеи от конкуренцията в Ню Йорк и всички се надявахме по какъв начин това ще бъде единствено началото на една шеметна противоположна поява в света на спорта.

Пиронкова обаче към този момент се намираше на различен стадий от своя живот и изигра единствено девет шампионата през идната година, съсредоточавайки се върху конкуренциите от Големия шлем. Лошото за някогашната номер 31 беше, че тя не се ползваше с особена висока " предпазена позиция " и нямаше по какъв начин да взе участие в най-важните събития от WTA Тура, в случай че играе с толкоз разводнен график и наподобява това е повлияло на Цвети, защото не сме я виждали в игра през последните 9 месеца.

Днес пък стана ясно, че тенисистката е бременна с второто си дете и по този начин значително българката дава отговор мълчешком на въпроса дали в миналото още веднъж ще я забележим на професионално съревнование. Пиронкова е била видяна от кореспондент на Българска телеграфна агенция в търговски център и по този начин новината стана публично притежание, а ние можем само да пожелаем благополучен фамилен живот на нашето прелестно момиче!

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР