ЦСКА започва зимна подготовка на 9 януариСтарши треньорът на ЦСКА

...
ЦСКА започва зимна подготовка на 9 януариСтарши треньорът на ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА започва зимна подготовка на 9 януари

ЦСКА стартира зимна подготовка на 9 януари
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще събере футболистите на отбора за първа подготовка въз основата в Панчарево на 9 януари. В първите 3 дни от подготовката играчите ще преминат наложителните медицински прегледи на групи.

До 13 януари "червените" ще упражняват двуразово в София, а на 15 януари отпътуват за испанския курорт Марбея, където ще се приготвят до 29 януари. Последното занятие на тима преди отпътуването за Испания ще бъде намерено за медиите.

По време на двуседмичния лагер "армейците" ще изиграят 4 контроли. Първата ще се състои на 16 януари против немския Бохум, а договарянията със противниците за останалите инспекции са в развой на завършване.

След завръщането в София, според от метеорологичните условия, ще се реши дали отборът ще тренира въз основата в Панчарево, или ще бъде извършен и втори предварителен лагер. До старта на полусезона щабът възнамерява още две контроли на родна земя.

В първия формален дуел за годината ЦСКА гостува на Черно море, като датата и началният час към момента не са оповестени. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР