ЦСКА започна по най-добрия начин зимните контроли през този сезон.

...
ЦСКА започна по най-добрия начин зимните контроли през този сезон.
Коментари Харесай

Новите попълнения спасиха ЦСКА от резил срещу Вихрен

ЦСКА стартира по най-хубавия метод зимните контроли през този сезон. " Червените " се постановиха с 2:0 над Вихрен в Сандански, само че триумфът им несъмнено не беше толкоз елементарен. Сред голмайсторите имената си записаха Жан Бланко и Роланд Алберг.

Старши треньорът - Стамен Белчев не можеше да разчита на Жеферсон, който е в Бразилия. Раул Лое също не взе присъединяване, защото е с контузия в коляното. Под въпрос бе и Укра, който към този миг единствено тренира с ЦСКА и в последна сметка не се появи на терена. Николай Бодуров също не попадна в групата за мача. " Наказаният " Фернандо Каранга пък изгледа първото полувреме от аварийна пейка, а към 70-ата минута бе пуснат в игра.

 Вихрен (Сандански) - ЦСКА (Развой на срещата по минути) онлайн
Вихрен (Сандански) - ЦСКА (Развой на срещата по минути)

Тимът на Стамен Белчев с първа зимна контрола

През първата част отборът на Стамен Белчев бе много спестовен и не съумя да сътвори доста рискови офанзиви пред вратата на домакините, които пък бяха много по-активни.

Още в самото начало футболист на Вихрен опита да заплаши вратата на ЦСКА след свободен удар, само че стражът на " алените " улови без проблем. Малко по-късно, " алените " отвърнаха с рискова офанзива, само че завършващият удар изпрати топката високо над вратата.

Кирил Десподов също не съумя да се изяви по най-хубавия метод, откакто разочарова с осъществяването на следващия фаул в срещата. След удара му, коженото кълбо попадна право в ръцете на вратаря на домакините от Сандански.

В края на мача, Вихрен доближи до " златна " опция. Един от играчите получи късмет да надхитри гостите от София по свръхестествен метод. Той стреля съвсем от средата на терена към празната половина на ЦСКА, а само гредата избави " алените ", защото ударът мина над техния пазач и топката можеше умерено да влети в мрежата.

 Вихрен посреща ЦСКА със скара и бира
Вихрен посреща ЦСКА със скара и бира

Контролата сред двата отбора е през днешния ден от 13 часа

През втората част играта на ЦСКА доста се усъвършенства и тимът на Стамен Белчев започва с неспирни офанзиви още от началния съдийски сигнал. Резултатите не закъсняха и в 55-ата минута Жан Бланко откри резултата за " алените ". Шест минути по-късно, Роланд Алберг бързо удвои преднината на своя отбор, откакто преодоля отбраната на Вихрен и чукна топката в мрежата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР