ЦСКА стартира своята зимна подготовка. Покрай отбора има някои интересни

...
ЦСКА стартира своята зимна подготовка. Покрай отбора има някои интересни
Коментари Харесай

ЦСКА стартира своята зимна подготовка с нови лица в отбора и щаба

ЦСКА започва своята зимна подготовка. Покрай тима има някои забавни вести. Те са свързани със завръщането на Ивайло Петров като треньор на вратарите. Освен това към подготвителния развой на първия състав се включиха юношите Мартин Смоленски, Александър Бучков, Радослав Живков и Илия Шаламанов.

" Армейци,

през днешния ден ЦСКА стартира зимната си подготовка. От сутринта футболистите прекосяваха поетапно медицински прегледи, след което тъкмо в 15:00 часа старши треньорът Бруно Акрапович изведе момчетата си за първа подготовка през новата 2021 година. Всички са здрави и настроението в състава е чудесно. В щаба се завръща треньорът на вратарите Ивайло Петров. Подготовка с мъжете започнаха и юношите на клуба Мартин Смоленски, Александър Бучков, Радослав Живков и вратарят Илия Шаламанов.

Утре тимът ще отпътува с клубния си рейс за Истанбул, а оттова ще лети за турския курорт Алания, където ще премине първия стадий от предсезонната подготовка на отбора, който ще продължи до 18 януари (понеделник), когато армейците се прибират в България. Планирано е да се изиграят три контролни срещи в южната ни съседка.

Все още се прецизират елементи по отношение на провеждането на втория стадий от подготовката, като не е изключен вид тя да премине на българска земя ", написаха от клуба на формалната си страница.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР