ЦСКА стартира с тежко поражение участието си в груповата фаза

...
ЦСКА стартира с тежко поражение участието си в груповата фаза
Коментари Харесай

ЦСКА стартира ударно в Рим, но след това Рома помете армейците

ЦСКА започва с тежко проваляне присъединяване си в груповата фаза на Лига на конференциите, откакто падна с 1:5 от Рома в Рим.

" Червените " започнаха стремително дуела и поведоха с 1:0 след попадение на Греъм Кери в 10-ата минута. Римските вълци обърнаха до почивката с точни изстрели на Лоренцо Пелегрини и Ел Шарауи. В 62-ата още веднъж Пелегрини се разписа за 3:1. Джанлука Манчини означи четвърти гол в 82-ата минута, а Тами Ейбрахам оформи извънредно 5:1.

В 10-ата минута напористата игра на българския отбор бе материализирана от Кери. Ирландецът се възползва от пас отляво на Вилдсхут, преодоля с вдишване няколко бранители и след страховит шут под гредата не остави късмет на Патрисио за 1:0.

Рома отговори с положително състояние минута по-късно, само че Ел Шарауи стреля с глава в навън.

В 17-ата минута Йомов позволи неточност, позволявайки на Шомуродов да му отнеме топката и да излезе очи в очи с Бусато, само че стражът на алените избави шута на нападателя.

В 24-ата минута ЦСКА - София се възползва от неточност на Смолинг, разигра добре топката в предни позиции и Кръстев шутира, само че Патрисио избави.

Минута по-късно офанзива на римските вълци отдясно приключи с подаване към Пелегрини, който овладя на границата на наказателното поле и след фалцов параболичен шут с десния крайник не остави късмет на Бусато - 1:1.

Рома реализира цялостен поврат посредством Ел Шарауи в 38-ата минута. Халфът се възползва от недоразумение в защитата на алените, получи пред границата на наказателното поле и с изстрел до дясната греда направи 2:1.

Малко преди края на постоянното време за първата част италианците пропуснаха да вкарат трети гол. Шомуродов излезе самичък против Бусато, само че стражът на ЦСКА - София го затвори добре и избави удара.

Червените дадоха отговор с шут на Мухар в 45-ата минута, който рикошира в крайник на защитник и профуча рисково близо около лявата греда.

Втората част стартира с изстрел на Лам, а в 55-ата минута същото стори и Мухар, само че и в двата случая Патрисио улови.

Така се стигна до 62-ата минута, когато Рома осъществя за трети път с първата си по-опасна офанзива за втората част. Ел Шарауи откри отляво Калафиори, който нахлу рисково до аутлинията на 6-7 метра от вратата на алените и върна към Пелегрини, който не уцели добре топката от близка отдалеченост, само че въпреки всичко тя влезе в мрежата на Бусато.

В 76-ата минута резервата Баи получи отдясно и шутира мощно, само че над напречната греда. Четири минути по-късно Вилдсхут спря контраофанзива на вълците с нарушаване против Перес и бе изпъден с втори жълт картон.

В 82-ата минута Рома поведе с 4:1. Смоулинг нацели лявата греда след центриране отляво, а при добавката Манчини нямаше по какъв начин да сбърка. Секунди по-късно Шомуродов направи сериозен пропуск, шутирайки в дясната греда очи в очи с Бусато.

По-точен мерник сподели резервата Тами Ейбрахам в 84-ата минута, когато вкара за 5:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР