ЦСКА-София записа трета поредна победа и втора поредна като гост

...
ЦСКА-София записа трета поредна победа и втора поредна като гост
Коментари Харесай

ЦСКА-София с убедителна победа във Враца – 4:0

ЦСКА-София записа трета поредна победа и втора поредна като посетител и с 34 точки са есенен отличник след преполовяването на постоянния сезон. Втори е ЦСКА 1948 с 31 точки, а трети е Лудогорец, който е с 29 точки и три мача по-малко.

ЦСКА завоюва с лекост във Враца. Още в 6-а минута новото попълнение Марселино Кареасо означи дебютния си гол и откри резултата. Тибо Вион центрира от ляво, а Кареасо засече топката в мрежата.

В 23-ата минута Лазар Туфеджич уцели напречната греда, а 12 минути по-късно не сбърка на празна врата, отбелязвайки втория гол за ЦСКА и негов първи в шампионата за ЦСКА. Сърбинът получи гръмък пас от Дюкенс Назон, който направи асистенция с пета и за Туфегджич остана да прати топката в опразнената врата, предава Българска телеграфна агенция.

Домакините можеше да върнат едно попадение в самия завършек на първата част, когато Генов центрира за Георгиев, който от метър с глава стреля над напречната греда.

През втората част ЦСКА владееше самодейността и не позволи съществени рискове пред вратата на Бусато и без напрежение прибави следващи три точки към актива си.

Десет минути преди края преди малко влезлият в игра Станислав Шопов направи 3:0 е гръмък удар от дъгата на наказателното поле след асистенция на друга запаса - Джонатан Линдсет.

В добавеното време различен появил се на терена като запаса - Браян Морено, оформи крайното 4:0 от близко след асистенция на Бисмарк Чарлс.

Мачове от 15-ия кръг на efbet Лига:

Арда (Кърджали) - Локомотив 1929 (София) - 2:2
Спартак (Вн) - Черно море 0:0
Славия - ЦСКА 1948 1:1
Левски - Локо (Пд) 1:1
Ботев (Вр) - ЦСКА-София 0:4

Днес
Лудогорец - Ботев (Пд) (19,15 часа Диема спорт)

В понеделник:
Пирин (Бл) - Септември
Хебър - Берое
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР