ЦСКА-София ще намали съществено цените на билетите за новия сезон.

...
ЦСКА-София ще намали съществено цените на билетите за новия сезон.
Коментари Харесай

ЦСКА-София сваля цените на билетите

ЦСКА-София ще понижи значително цените на билетите за новия сезон. Това е станало ясон по време на срещата сред почитателите и притежателя Гриша Ганчев, извършена във вторник вечерта. На нея са участвали над 50 последователи на ЦСКА-София и е траяла близо час и половина. Обсъждани са били доста въпроси по отношение на процесите през сегашния сезон и бъдещето на клуба. Дискутирани са и треньорските тематики, обстановката със стадиона, селекцията и доста други…

От сезон 2019/20 цените на билетите за мачовете на “Армията” в Първа лига падат съвсем двойно. За бранш “А” понижението ще е от 20 на 12 лв., за “В” от 15 на 8 лв. и за “Г” от 10 на 6 лв.. Една от аргументите за това решение е ниската посещаемост на домакинските срещи през този сезон. Досегашните цени отблъскваха доста от почитателите, защото не дават отговор на положението на стадиона.

Що се отнася до предстоящото създаване на ново оборудване, по време на срещата сред Ганчев и почитателите е било доказано, че парите са обезпечени. Както към този момент се писа, огромна част от тях ще дойдат от датски вложител. Изграждането на новия стадион се чака да започва през януари 2020 година, да коства към 30 милиона евро и да продължи сред 8 и 13 месеца.

На срещата е било доказано и желанието за продължение на вложенията въз основата в Панчарево, където ще бъдат издигнати общежития за юношите.

Раздялата с Нестор Ел Маестро е била регистрирана като неточност на управлението. В тази връзка обстойно е бил коментиран треньорският въпрос на “Армията”, в това число и историята към Любослав Пенев.

Засегната по време на срещата оня ден е била и селекцията, като е станало ясно каква е историята към Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Коментиран е и бюджетът на клуба.

За следваищя сезон ЦСКА-София ще има нова екипировка, като фланелките ще бъдат показани в края на актуалната акция.

Говорено и е за младите играчи в тима, като са били наранени по-обстойно Турицов, Чорбаджийски и Смоленски, който щял да бъде идващият младеж, който да се постанова в състава.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР