ЦСКА-СофияНосителят на купата на България ЦСКА-София завършва лагера си в

...
ЦСКА-СофияНосителят на купата на България ЦСКА-София завършва лагера си в
Коментари Харесай

Контролни мачове

" ЦСКА-София "

Носителят на купата на България " ЦСКА-София " приключва лагера си в Турция с две контроли в един ден. В първата от тях отборът разгроми с 5:1 казахстанския " Шахтьор " (Караганда). Никола Косталюк откри за противника в 13-ата мин. След това обаче " алените " направиха цялостен поврат. По два гола вкараха Амос Юга (13, 45) и Георги Йомов (24, 31), а Иван Турицов бе прецизен от дузпа в 62-ата мин.

" Най-важното е, че завършихме сполучливо лагера. Изпълнихме на 100% всичко, което бяхме запланували. Единствено контролата с " Хартберг ", която не се състоя повлия малко на проектите ни, само че съм удовлетворен от всичко, което изпълнихме. Играчите, които играха против " Шахтьор " ще почиват във втората контрола през днешния ден. Важното е, че се опазихме от травми. Не разделям футболистите на титуляри и запаси. Аз върша доста ротаици. Играта ни е подчинена върху контрола на топката и офанзивата. Отборът би трябвало да има баланс, само че значимото е, че вкарваме доста голове. Казахстанците са добър тим. Имат някогашни национални състезатели. Затова и аз желаех да играем с тях ", разяснява след края треньорът Стойчо Младенов.

В 16:30 ч. българско време е и последната инспекция на " ЦСКА-София " в Турция - против северномакедонския " Академия Пандев ".

 

" Арда "

Тимът на " Арда " записа победа за авторитет на лагера си в Турция - 1:0 над шесткратния първенец на Казахстан " Астана ". Иван Коконов пропусна дузпа в 68-ата мин., само че в 71-ата се реваншира и вкара единствения гол в мача. На 3 февруари тимът от Кърджали ще играе против " Радник " (Сърбия), след което се завръща в България.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР