Известният шоумен и приближен на певицата Стас Барецки свидетелства, че

...
Известният шоумен и приближен на певицата Стас Барецки свидетелства, че
Коментари Харесай

Алла Пугачова е много зле, пращат я в Беларус за специално лечение

Известният шоумен и доближен на певицата Стас Барецки свидетелства, че положението на Пугачова е доста тежко и тя се нуждае от особено лекуване.

Алла е потърпевша поради горещия климат в Кипър, където сега се подвизава, сподели шоуменът Стас Барецки в изявление за NEWS.ru, представен от " Фокус ".

Той означи, че в Кипър е доста задушно. Според него дивата би трябвало да замине за лекуване в Беларус. Както посочи, той е подготвен да я изпрати в най-хубавата клиника.

" Сега желая да я изпратя в Беларус, в най-хубавата клиника. В Беларус руската медицина към момента е това, което е належащо. Кипър има проблеми с климата. Там е доста горещо, доста е задушно. Ясно е, че Алла Борисовна се почувства зле. Настоявам Пугачова да бъде изпратена в Беларус за лекуване ", споделя Барецки.

Както акцентира шоуменът, на Пугачова не й останали нито пари, нито здраве. Той изрази убеденост, че в Беларус могат да й оказват помощ. Той посочи, че президентът на страната Александър Лукашенко в никакъв случай не е приказвал неприятно за Примадоната, както е известна Алла в целия някогашен Съюз на съветските социалистически републики.

" Хората там също я обичат. Доколкото си припомням, Лукашенко в никакъв случай не е приказвал неприятно за Алла Борисовна. Със сигурност ще прекара там два месеца. Здравето би трябвало да се усъвършенства. Виновен е горещият климат, в който живее. Тя има бяла кожа, която не е предопределена за такава горещина. Надявам се на бързото ѝ възобновяване ", приключва шоуменът.

По-рано хора от обкръжението на Пугачова оповестиха, че певицата, която в този момент е в Кипър със фамилията си, страда от проблеми със сърцето и кръвоносните съдове. Отбелязва се, че за нея е мъчно да издържи жегата в тази страна, тъй че тя възнамерява да се реалокира в Юрмала, Латвия, където климатът е по-прохладен.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР