ЦСКА-СофияНосителят на купата на България ЦСКА-София спечели първата от двете

...
ЦСКА-СофияНосителят на купата на България ЦСКА-София спечели първата от двете
Коментари Харесай

Контролни мачове

" ЦСКА-София "

Носителят на купата на България " ЦСКА-София " завоюва първата от двете си контроли след завръщането от лагера в Турция. " Червените " победиха с 2:0 втородивизионния " Литекс " въз основата в Панчарево. В 21-ата минута завърналият се след фамилни проблеми Греъм Кери откри резултата след независим пробив през центъра и прекрасен завършващ удар в долния десен ъгъл. 

На почивката треньорът Стойчо Младенов смени целия състав без вратаря Димитър Евтимов. В 51-ата мин. Георги Чорбаджийски, брат на някогашния капитан на отбора Божидар Чорбаджийски, удвои резултата.

Последната зимна инспекция на " ЦСКА-София " е на следващия ден от 15:00 ч. на ст. " Българска войска ", като противник ще е " Царско село ". Този мач ще бъде и показване на тима на " алените " преди пролетните мачове, като ще бъде излъчен непосредствено по " Диема спорт ".

 

" Локомотив 1929 " (Сф)

" Железничарите " също имаха инспекция през днешния ден - против дублиращия тим на " ЦСКА 1948 ", който играе във Втора лига. Мачът, който се игра въз основата на БФС в Бояна, обаче бе преустановен на почивката при резултат 2:2. Решението бе на треньора на " ЦСКА 1948 " Валентин Димитров, който се оплака от грубата игра на противника и съдийството.

" Съжалявам, че се случи по този начин. Трябва да се разбере, че не може едни хора да дерибействат, когато им е дадена власт. Не е единствено дузпата. Дузпа няма. Страничният арбитър споделя на основния, че дузпа няма, само че той я дава без да пита. Плюс две груби влизания на футболист на " Локомотив " (София). Не знам какво е положението на крайници на нашия футболист. Той не може да стъпи, само че не му се дава картон. Трябва да се случи нещо, с цел да не вършат каквото си желаят такива хора. Това не е импулсивно мое решение, приказваме съм с управлението. Прецених, че мачът се изнерви, ще се получат още травми, нерви. Сметнахме, че не е нужно да играем второто полувреме. Още веднъж се извиних на сътрудниците, че прекратих контролата. Те нямат виновност ", разяснява Валентин Димитров . Наставникът на " Локомотив 1929 " Иван Колев пък сподели: " Те могат да претендират за едно жестоко влизане на Стойчо Атанасов. Ние незабавно искахме да го сменяем, показвайки етично отношение, само че те взеха решение да прекратят мача ".

За " Локомотив 1929 " два гола вкара привлеченият от " Лудогорец " Димитър Митков. Точен за " ЦСКА 1948 " също на два пъти бе Валентин Йосков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР