ЦСКА проявява интерес към левия краен защитник Андрес Думитреску, съобщи

...
ЦСКА проявява интерес към левия краен защитник Андрес Думитреску, съобщи
Коментари Харесай

ЦСКА пак ще пазарува от Румъния

ЦСКА демонстрира интерес към левия краен бранител Андрес Думитреску, заяви румънското издание gsp.

Според материала на уеб страницата някогашният основен управител на “червените ” и доближен до притежателя Гриша Ганчев – Стойчо Стоилов, е следил онлайн изявите на играча във финала за Купата на Румъния сред Сепси и Университатя Клуж. 22-годишният някогашен юношески румънски национал записа 120 минути на терена и получи жълт картон при успеха на Сепси с 5:4 след осъществяване на дузпи на 24 май.

Стоилов е получил подпомагане да участва на стадиона в Сибиу от техническия шеф на Румънската футболна федерация Михай Стойкица. Двамата се познават от взаимната им работа в Литекс през сезон 2000-2001, когато Стойкица бе треньор на ловчанлии.

“Дойдоха от ЦСКА, с цел да гледат Думитреску. Стойчо Стоилов следи играча от Сепси. Познаваме се от Литекс Ловеч. Той ме помоли предната вечер и сподели да го заведа на мача, с цел да може да види този състезател ”, сподели Михай Стойкица, представен от “Фанатик ”.

Думитреску е минал през школите на италианския Падова и швейцарския Лугано. От 2020 година играе за Сепси, като през този сезон има 36 мача с един гол и една асистенция. Договорът на играча със Сепси е до края на сезона и през лятото той става свободен сътрудник.

ЦСКА търси състезател на поста ляв бранител след тежката травма на нидерландеца Брадли Де Нойер, който ще отвън терените половин година. Де Нойер също пристигна от северната ни съседка преди година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР