ЦСКА победи с минималното 1:0 гостуващия Берое и съкрати разликата

...
ЦСКА победи с минималното 1:0 гостуващия Берое и съкрати разликата
Коментари Харесай

ЦСКА победи Берое и съкрати разликата с Лудогорец на шест точки

ЦСКА победи с минималното 1:0 гостуващия Берое и редуцира разликата с първенеца Лудогорец на шест точки. Разградчани имат обаче и мач пасив. Единственото попадение за " алените " означи Жорди Кайседо в 53-ата минута.

Малко откакто измина час игра на стадион „ Българска войска “, наставникът на 31-кратните първенци – Стойчо Младенов, бе изпъден за реплики към основния арбитър Ивайло Стоянов. Десетина минути преди края на срещата Карло Мухар си изкара пряк червен картон за доста жестоко влизане в краката на Давиде Мариани.

С успеха ЦСКА завърши отрицателната си серия от три турнирни мача без победа и без маркиран гол.

В седмата минута пристигна първата добра композиция от страна на домакините. Йомов центрира марково към Кайседо, само че еквадорецът не улучи защитаваната от Ганев врата. Лебон отговори с удар след към 2 минути, само че не затрудни изключително Бусато. В 20-ата минута пристигна и пръвото съществено състояние за отбора от Борисовата градина. Йоан Баи получи добра топка от Йомов отдясно, залъга съперник и стреля с ляв крайник, само че Ганев се намеси.

Точно след изминаването на половин час игра Жеферсон извърши фал на дъгата на наказателното поле, само че от последвалия директен свободен удар Симеон Мечев не съумя да се възползва, стреляйки в стената. В заключителните минути на първата част Баи центрира добре към Кайседо, само че еквадорецът за повторно с глава не откри вратата на Ганев.

В последната минута на първата част Мечев стреля от дъгата след прекрасен пробив на Лебон отляво и неприятно избита топка от отбраната на ЦСКА. Бусато обаче внимаваше.

Осем минути след началото на втората част Иван Турицов се включи надълбоко в половината на старозагорци и откри на добра позиция Кайседо. Еквадорецът от упор не даде късмет на Генадий Ганев за 1:0.

В 60-ата минута след фал на Йомов, последва и имитация на крилото, която ме донесе публично предизвестие. Броени секунди по-късно и наставникът на отбора от Борисовата градина - Стойчо Младенов, си разреши да насочи реплики към основния арбитър, поради което бе изпъден.

Само няколко минути след изгонването на наставника Кайседо се озова очи в очи против Ганев и осъществя, само че голът бе анулиран поради засада на южноамериканеца.

В 81-ата минута Карло Мухар си изкара пряк червен картон за доста жестоко и закъсняло влизане в краката на Давиде Мариани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР