ЦСКА отличи най-заслужилите в отбора за 2022 година. Това се

...
ЦСКА отличи най-заслужилите в отбора за 2022 година. Това се
Коментари Харесай

ЦСКА обяви индивидуалните награди за 2022 година

ЦСКА отличи най-заслужилите в тима за 2022 година. Това се е случило на провелия се при започване на месеца коледен прием, а в този момент от клуба излязоха с подробна информация. Най-добрите играчи в другите категории бяха определени от самите футболисти, които гласоподаваха в анкета.

От клуба раздадоха и специфични награди на хората, които влагат сърцето и душата си в тима. Като да вземем за пример основният физиотерапевт Иван Христов.

За Футболист на годината беше определен Иван Турицов, най-хубав млад състезател стана Християн Петров, наградата Гол на годината заслужи Брадли де Нойер, а Футболист на годината на легендите стана Амос Юга, който бе разгласен персонално от Христо Стоичков.

Ето какви още любопитни детайлности разкриха от ЦСКА във Фейсбук:

" Докато се приготвяме за посрещането на новата година, си припомняме с усмивка по какъв начин тимът ни изпрати миналия полусезон.

Награди за най-хубавите и най-сърцатите, надарени театрални осъществявания и доста забавление - по този начин прекарахме последните дни дружно, а към този момент нямаме самообладание за новите провокации.

На специфична гала, с която отбелязахме самобитния край на годината, бяха отличени най-заслужилите хора в тима. Най-добрите играчи в другите категории бяха определени от самите футболисти, които гласоподаваха в специфична анкета. За да изберем Футболист номер 1 на легендите на ЦСКА, се допитахме до някои от най-знаковите имена на клуба, а спечелилия разгласи самият Христо Стоичков.

Бяха раздадени и специфични награди на хората, които влагат сърцето и душата си в тима. Сред тях сигурно изпъква името на основния физиотерапевт на отбора - Иван Христов, който работи неуморно за " алената " идея, а приносът му към клуба отива надалеч оттатък професионалните му отговорности. Затова и той получи статуетката " Сърцето и душата на тима ".

Вратарят Димитър Евтимов е друга персона, която заслужава да получи самопризнание освен поради спортните си качества, само че и човешките добродетели, които има и с помощта на които е една от движещите сили на отбора отвън терена. Евтимов получи премия " Най-грижовен състезател ".

За положителното въодушевление през целия полусезон се грижеше Дюкенс Назон. Не единствено с головете си в основни мачове, само че и с хумора си той придаваше друг живец на всички в ЦСКА. И по време на празненството ни Назон не изневери на себе си и направи ужасно шоу, а геният му да рапира му донесе оценката " Най-добър рап реализатор ".

А като има песни, не може и без танци. Доказалият танцувалните си умения Браян Морено беше отличен в категорията " Най-атрактивно празнуване след гол ".

За да улови всичко това, както и най-незабравимите моменти през цялата есен, до нас постоянно е правилният ни фотограф - Георги Палейков. И той беше измежду отличените по време на церемонията, като получи специфичен креативен приз.

И остана още един човек, без който надали щяхме да изживеем всичко това през този замайващ полусезон. Един човек, който съумява да бъде другар на всеки, който не дели хората по никакъв симптом и трансформира тима в същинско семейство. Шеговито, въпреки и изцяло справедливо, Саша Илич получи оценката " Краля на квадратите ", само че всички знаем, че той е доста повече от това. Той е същинският крал на отбора.

А ето и спечелилите в останалите категории, определени от самите футболисти:

" Футболист на годината ": Иван Турицов

" Най-добър млад състезател ": Християн Петров

" Гол на годината ": Брадли де Ноойер

Футболист на годината на легендите ": Амос Юга
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР