ЦСКА организира нова изненада за своите феновете, които ще могат

...
ЦСКА организира нова изненада за своите феновете, които ще могат
Коментари Харесай

Новите попълнения на ЦСКА ще са специални гости на поредния „Армейския следобед „

ЦСКА провежда нова изненада за своите почитателите, които ще могат да се насладят на следващия „ Армейски следобяд “. Той ще се организира в неделя, 11 септември и стартира тъкмо в 15:00 часа. 

Специални посетители на събитието ще бъдат новите попълнения на алените Жираир Шагоян и Марселино Кареасо. Двамата футболисти ще бъдат отвън групата за срещата със Славия поради култивиране на документите им. По този метод те ще имат опция да споделят следобеда с всички последователи, които ще дойдат по-рано на стадион „ Българска войска “ и ще могат да се снимат с тях и да получат подписи от последните задгранични играчи, които се причислиха към отбора преди броени дни.

Освен среща с двамата футболисти почитателите ще могат още веднъж да се насладят на обичаните на всички игри като фамилен футбол, джаги, експедитивност и  точност  на изстрела, които ще бъдат още веднъж неизменима част от програмата.

В 17:45 часа  ЦСКА излиза против Славия в мач от десетия кръг на Първа лига, а билетите за дуела към този момент са в продажба, , така и на касите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР