ЦСКА официално обяви, че се разделя със старши треньора си

...
ЦСКА официално обяви, че се разделя със старши треньора си
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА се раздели със Саша Илич

ЦСКА публично разгласи, че се разделя със старши треньора си Саша Илич. Още през вчерашния ден се появиха информации, че сръбският експерт ще напусне „ Българска войска “ след загубата от Сепси с 0:2 в София в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Заедно с Илич, от Борисовата градина си потегля и целият му щаб. От ЦСКА благодариха за отдадеността и пристрастеността, с които работиха за клуба. Информация за новия треньор на тима ще бъде дадена в къси периоди, написаха още " алените ".

Ето цялото известие на ЦСКА:

Ръководството на ЦСКА взе решение за промяна на треньорския щаб на тима. Сашата Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович са освободени.

Благодарим на всички тях за отдадеността и пристрастеността, с които работиха. Признателни сме за колектива, който сътвориха и който беше в основата на сполучливите ни мачове през миналия сезон. Оставаме с извънредно топли и другарски усеща и постоянно ще оценяваме метода и отношението им към всички в клуба. На „ Армията “ те постоянно ще са добре пристигнали и задушевно посрещнати!

Във футболно отношение обаче отборът ни буксува и има потребност от смяна, която считаме, че би пристигнала с идването на нов треньорски щаб. Информация за новия треньор на ЦСКА ще получите в къси периоди.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР