Много политици мислят за постове. Украйна може да престане да

...
Много политици мислят за постове. Украйна може да престане да
Коментари Харесай

Кличко: Украйна може да спре да съществува след няколко месеца

" Много политици мислят за постове. Украйна може да престане да съществува след няколко месеца ", сподели той, " За страдание, има прекалено много политици в централната власт, за които персоналните упоритости са доста по-важни от ползите. на страната ". Това заяви кметът на Киев Виталий Кличко, оповестява ТАСС.

Кметът на Киев Виталий Кличко счита, че подхванатите от украинското държавно управление ограничения за битка с корупцията са незадоволителни. Той изрази своята позиция в изявление за медийната група Funke. „ Можете да зададете този въпрос на всеки жител и съм сигурен, че всеки жител ще отговори: „ Не “, сподели Кличко, отговаряйки на въпроса дали украинските управляващи вършат задоволително за битка с корупцията. „ Аз имам безусловно същото мнение “, добави той.

Коментирайки връзките си с украинския президент Владимир Зеленски, кметът на Киев сподели, че в никакъв случай не се е срещал персонално с него от началото на съветската специфична интервенция. „ Опитах това безчет пъти от началото на войната, тъй като доста зависи от столицата “, сподели Кличко, „ Но, за жалост, нямах опция да се срещна персонално със Зеленски ". По време на сегашния спор, съгласно кмета на Киев, няма единение на политическите сили. „ Днес би трябвало да бъдем единни, би трябвало да забравим за политическите си упоритости “, означи Кличко, „ влизането в политическа конкуренция в такава обстановка е нелепост “.

Кметът на Киев назова провокативен въпросът дали самият той желае да стане президент. " Много политици мислят за постове. Украйна може да престане да съществува след няколко месеца ", сподели той, " За страдание има прекалено много политици в централната власт, за които персоналните упоритости са доста по-важни от ползите. на страната ". Проблемът с битката с корупцията е доста изострен в Украйна. Западните сътрудници, от чиято финансова и военна помощ зависи Киев, чакат действителни резултати от украинските управляващи, а също по този начин упорстват за по-голяма автономност на Националното антикорупционно бюро на Украйна и Специализираната антикорупционна прокуратура. Политици от Съединени американски щати и Европейски Съюз намерено декларират, че ще управляват прецизно изразходването на средствата, отпускани на Украйна. Според наблюдаващи, специалисти и украински медии дейностите на управляващите в страната, представяни като „ битка с корупцията “, са единствено демонстративни дейности, зад които стои преразпределение на сфери на въздействие и парични потоци, до момента в който самата корупция продължава да процъфтява в съвсем всички области.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР