ЦСКА и Локомотив София завършиха при нулево равенство в последен

...
ЦСКА и Локомотив София завършиха при нулево равенство в последен
Коментари Харесай

ЦСКА и Локомотив София се занулиха на Армията

ЦСКА и Локомотив София приключиха при нулево тъждество в финален мач от неделната стратегия на 17-ия кръг на Първа лига. На стадион " Българска войска " в столицата " алените " изгубиха две точки в борбата за купата .
Без голове на стадион " Българска войска " в столицата.
Първите минути бяха за гостите, които нападнаха през зоната на Енес Махмутович. В отсъствието на Юрген Матай, отбраната на " армейците " не изглеждаха постоянна, само че " железничарите " не съумяха да се възползват при едно-две слизания към вратата на Густаво Бусато. От другата страна, най-активен бе Маурисио Гарсес, чиито старания обаче не бяха задоволителни за превъзмогване на Александър Любенов и компания. След почивката воденият от Саша Илич отбор натисна в търсене на надвит гол, само че не стигна до подобен и по този начин серията на тима от пет следващи победи в шампионата завърши.

Локомотив взе точка от " алените " и при гостуването си, откакто по-рано през акцията направи 1:1 и в квартал " Надежда ". Съставът на Станислав Генчев е осми с 26 точки, до момента в който ЦСКА продължава да води в класирането с 41 пункта, с пет повече от втория и първенец Лудогорец, който обаче е с три мача по-малко.

В идващия кръг Илич и компания гостуват на Черно море, до момента в който " железничарите " одобряват Берое в столицата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР