ЦСКА 1948 замина на лагер в Словения, а треньорът Атанас

...
ЦСКА 1948 замина на лагер в Словения, а треньорът Атанас
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Чакаме двама в Словения

ЦСКА 1948 отпътува на лагер в Словения, а треньорът Атанас Рибарски показа упованията си за предсезонната подготовка. Той разкри, че се чакат двама нови в състава на „ алените “.

Специалистът показа удовлетворението си, че дуелите на ЦСКА 1948 ще бъдат излъчени, тъй че почитателите на отбора да могат да ги гледат.

Той добави, че датата на първия мач с ФКСБ във втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите ще бъде изменена. Очаква се вместо на 27 юли, да се играе на 26 юли.

" Очакваме един потребен лагер и към този момент да окомплектоваме на първо място състава, както и да имаме повече време за работа във функционално отношение с хората, които са изостанали в подготовката. Едни 10 дни бяха скъпи за нас и за хората, които се причислиха. За страдание, няма да могат всички играчи да вземат присъединяване в първата контрола, само че занапред тимът ще придобива все по-завършен тип. Входящи прехвърляния ще има. Очакваме две момчета да дойдат на лагера, може би след контролата със Сепси. Очакваме тогава да се причислят и останалите национали, и Парвиз Умарбаев, и Ивайло Чочев. Изходящи прехвърляния към този момент се разясняват, има доста оферти, само че нито едно сега не е признато ", разяснява Рибарски на аерогара София.

" Ограничено е времето, фактически има доста изходящи прехвърляния до тук. За страдание, момчетата, които идват до момента са били в отмора и не мога да ги употребявам в първите контролни срещи, което фактически доста ще ни затрудни първоначално. Надявам тези футболисти, с които до момента работихме да се вложат на най-много, да останат на първо място здрави и последователно да включваме тези, които чакаме. Разделихме се с Алекс Колев и Ангел Бастунов, да, в този момент потеглят с нас Валентин Йосков и Мариян Тонев. Говори се в това отношение за нападател, а който от тях играе на по-добро равнище и е в по-добро положение, той ще бъде нападателят. Очакваме да имам напълно скоро развръзка ", сподели още наставникът на ЦСКА 1948.

" Радваме се, че мачовете ни ще се излъчват директно. контролите са съществени. Мисля, че ще бъдат оптимално ползотворни. За страдание, закъсняват някои футболисти и това ще ни попречи да приказваме за възстановяване на игровия образ още от първата контрола, само че се надявам с течение на времето да влязат и останалите ", добави Атанас Рибарски, а запитан за противника на отбора във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите - румънския вицешампион ФКСБ, експертът отговори:

" Надявам се да успеем да го преодолеем, ще създадем всичко допустимо. Контролите ще покажат на какво равнище сме чисто игрово. Ще бъде преместен за друга дата първият мач, само че ще бъдем домакини. Със сигурност има неспокойствие в мен. Благодаря на треньорите преди мен, с които съм работил. Една огромна отговорност е това и чест. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР