Биляна Дудова е една от най-успешните ни представителки в борбата

...
Биляна Дудова е една от най-успешните ни представителки в борбата
Коментари Харесай

Биляна Дудова: Следващата ми голяма цел е злато от Олимпиадата

Биляна Дудова е една от най-успешните ни представителки в битката през последните години. Няма по какъв начин и да е другояче, имайки поради триумфите, които е постигнала дотук в кариерата си. Четири европейски трофеи (в три разнообразни категории), една международна, както и редица други медали и оценки от разнообразни съревнования.

„ Наистина, имам хубави мемоари дотук в кариерата си, положителни достижения. Но идната огромна цел, която съм си сложила, е Олимпийското злато. Това би било необикновено! Интересен е кръговратът, обаче – в предишното ние сме били стимулирани от тогавашните първенци, те са ни вдъхновявали. Надявам се в този момент и ние, които сме дейни състезатели, да печелим оценки, да побеждаваме, с цел да можем пък от наша страна да вдъхновим младото потомство и България да има още огромни първенци в бъдеще “, споделя тя.

Биляна е част от акцията на, известна с мотото. В нея тя си партнира с огромни имена от близкото минало, както и с някои от актуалните спортни звезди у нас.

„ За мен постоянно е било приоритет да се съзтезавам за България. Щастлива съм, че съм заобиколена от всички тези първенци – олимпийски и международни, а и бъдещи такива. Радвам се, че сме обединени дружно в тази идея. Станка Златева е моят кумир в женската битка. Хубаво е, че сме дружно, че тя е до мен и в тази акция “, не крие Дудова.

За да може страната ни да се показва сполучливо на най-високо равнище обаче, съгласно Биляна би трябвало да настъпят някои промени.

„ Със сигурност страната може да оказва помощ повече на спорта. Хубаво е, че има разнообразни компании, които имат отношение към него, тъй като това ни стимулира за още повече триумфи “, безапелационна е тя.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР