Българският треньор на Рана Верона Радостин Стойчев говори преди мача

...
Българският треньор на Рана Верона Радостин Стойчев говори преди мача
Коментари Харесай

Радостин Стойчев: Тренто е най-добрият отбор в Италия

Българският треньор на Рана Верона Радостин Стойчев приказва преди мача на отбора му довечера против Итас Тренто от четвъртфиналите за Купата на Италия по волейбол.

" Мачът за Купата е елементарен за пояснение - Тренто потвърди, че е най-хубавият тим в Италия в последните две години. Те са първенци и сега са лидер в класирането. Имат две доста мощни страни - сервис и посрещане. Дори няма да се спра на качеството на блокадата им и на самостоятелната класа, които могат да решат и най-трудните обстановки. Мога единствено похвали да кажа за Тренто и тима, който са създали ", сподели българският експерт на конференцията си.

" В мача от шампионата ни сложиха напрегнат със сервиса си, не ни оставиха пространство. В съпоставяне с оня мач сме в по-добро положение, макар че още не сме на равнището на най-хубавите тимове в Италия. Трябва да бъдем подготвени за всеки късмет, който Тренто ни даде. Спортът ни е непредвидим, би трябвало да сме спокойни, само че и решителни. Трябва да се борим за всяка точка ", пожела си той.

Стойчев приказва и за травмата на българина Алекс Грозданов. " Грозданов ще мина скоро прегледи, които ще ни дадат изясненост. Той тренира с дясната ръка и продължава да работи ", разкри треньорът.

" Интензивен интервал? Аз не предпочитам мачовете, обстановката в шампионата се трансформира доста бързо. Сега мисля единствено за мача с Тренто и като завърши, ще се фокусираме върху Модена ", приключи Радо Стойчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР